USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Волинської облради «шкодують» грошей виборцям

5 Травня 2014 08:00
У розпорядженні кожного депутата є кілька тисяч гривень, які він може виділити своїм виборцям, як матеріальну допомогу. Втім «ділитися» обласними коштами хочуть не всі.

«В останні роки у розпорядженні кожного депутата є 10 тисяч гривень для надання людям матеріальної допомоги для лікування. Мені прикро спостерігати, що чимало депутатів не використовують цей фонд. Таке, на жаль, буває», - сказав екс-голова облради, депутат Володимир Войтович під час виступу в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Обранець громади пояснює дії своїх колег як безвідповідальність і байдужість.

Володимир Войтович вважає, що кожен депутат повинен спрямовувати ці кошти на потреби людей, якщо ж на прийом не приходять відвідувачі, то необхідно один-два рази на місяць їздити у виборчий округ та лишити свої координати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 5 Травня 2014 10:55
п.Войтович, а чи при вашому керівництві не було цього фонду? А ви як депутат використали цей фонд для виборців, чи теж зажали? А так голосно заявляєте про байдужість і безвідповідальність депутатів лише сьогодні, тому що вас погнали? Як на мене, то навіть нормальна людина, яка попадає в цей депутатський корпус, обростає байдужістю, черствістю, хамством, зажерливістю і ще можна перераховувати масу негативних якостей, які проростають у кожного депутата. І яскравим підтвердженням цього є ненажерливість п.Вітра у надбавках. Хіба є в людині порядність, честь, гідність, коли при таких скрутних економічних обставинах в країні, коли знімають надбавки у вчителів, коли не фінансується наукова робота в школах, коли звернення до людей "треба затягнути ремені " і потерпіти, Вітер особисто свій ремінь розпускає до безмежності. 150% надбавки щомісячно, це не просто свинство, хамство, ненажерливість, байдужість, це повна відсутність у людині "ЛЮДИНИ "!
Депутат Показати IP 5 Травня 2014 11:23
Ще нминулого року цей фонд становив 2 тисячі на рік. Що то за гроші - одна назва.А щодо теперішньоі влади -втручайтесь, борітесь і ви поборете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus