USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати затвердили нового члена Луцького міськвиконкому

25 Червня 2014 12:29
Депутати затвердили новий склад виконкому. Замість Віктора Чорнухи працюватиме Олександр Шараєв.

Голосування відбулося під час 61 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 червня.

Нагадаємо, член міськвиконкому Віктор Чорнуха написав заяву про складення повноважень. На його місце Спілка роботодавців рекомендувала генерального директора «Луцької картонно-паперової фабрики» Олександра Шараєва.

До слова, чому Віктор Чорнуха написав заяву на припинення повноважень – невідомо. Однак, депутат Андрій Осіпов припустив, що це рішення Віктора Чорнухи може бути пов’язане зі скандалом навколо реконструкції Луцького зоопарку. Адже скаржник, який програв тендер ПАТ «Рембудуправління – Вишків - АТ» зауважував, що переможець тендеру ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» – фірма члена міськвиконкому.

Однак міський голова називає ПАТ «Рембудуправілння-Вишків-АТ» - аферистом, який заблокував реконструкцію зоопарку.

До слова, під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19-го червня цього року, члени профільної комісії не підтримали кандидатуру Олександра Шараєва.

Але вже сьогодні, під час сесії міськради, депутати підтримали кандидатуру Олександра Шараєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
марія Показати IP 25 Червня 2014 13:31
в країні прагнуть щось змінити, а тут замість Чорнухи вибирають представника з банди Януковича Олександра Шараєва , який і надалі кормить бізнес яника, сором і ганьба усім предстаникам міської ради!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! вас усіх треба на детекторв брехні перевіряти!!!!!!!
Аня Показати IP 25 Червня 2014 14:26
А що в нас нема людей в яких рильце не в пушку, а просто людина робоча,чесна,яка має 30 років стажу на заводі.У нас бандитів і так вистачає.,коли ви їх всіх заміните, а ніколи.Почекайте буде третій майдан, будуть летіти вперед тормашками всі до єдиного. А віли будуть горіти ясним пламенем
Дівчаткам до Аня Показати IP 25 Червня 2014 17:28
Давайте, дівчатка, кличте скоріше чотирьох всадників Апокаліпсиса; Перемога, Війна, Голод та Смерть вже ду-уу-уже близько...ви б тільки третій майдан в Донецьку робили, домовились?
Луцьк до Марія Показати IP 25 Червня 2014 17:33
Шановна, Марія, ви володієте такою інформацією.. про новообраного члена міськвиконкому, є якісь конкретні докази, чи Ви тільки бла-бла-бла можете?...напевно саме Вас потрібно на детектор брехні перевірити..ні??? навіщо поливати людину брудом? неха
До дуже розумних! Показати IP 26 Червня 2014 13:59
Я теж не розумію для чого поливати людину брудом?Марія,ви знайомі особисто з Шараєвим?Чи з кимось з керівницвтва КРЗ?І знаєте як вони працюють!?КРЗ зараз є одним з найрозвиненіших заводів Луцька і це завдяки даному керівництву!!Так,що справді, перш ніж осуджувати інших,спочатку сама пройдіть перевірку на детекторі брехні!!!!!!!!!!!!!!
Місцевий Показати IP 26 Червня 2014 16:26
Давайте спочатку подивимося як Людина проявить себе у якості члена міськвиконкому, а далі робитимемо висновки по виконаній роботі. Олександр Шараєв - порядна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus