USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Жовтневого проголосували за нову назву селища

4 Березня 2016 17:05
Більшістю голосів під час засідання селищної ради Жовтневого депутати проголосували за перейменування населеного пункту на Гірниче. Про це інформує БУГ.

Нагадаємо, що 23-го лютого на сесійному засіданні в Жовтневому з 16-ти присутніх народних обранців 12 віддали голоси за перейменування населеного пункту на Гірниче. Однак селищний голова Олександр Топорівський ветував рішення ради.

Голова Жовтневого повідомляв, що на громадських слуханнях найбільше голосів набрав варіант Шахтарськ – це найменування лідирувало зі значним відривом. Цей факт став підставою, щоб переглянути рішення.

На черговому пленарному засіданні, розглядаючи питання перейменування селища, депутати знову віддали голоси за назву Гірниче – із 17-ти присутніх 13 депутатів проголосували “за”. Варіант Шахтарськ більше сподобався Олександру Топорівському та ще трьом народним обранцям – повідомила секретар селищної ради Наталія Лобойко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 4 Березня 2016 20:13
О! ...вересень, шахтарськ, листопад, грудень... Які ще місяці міняти будемо? Можна ще березень на геройськ чи просто герой поміняти. А як звучати то буде... "З 8 героєм тебе..."
лошари Показати IP 5 Березня 2016 03:57
коментар було видалено
василь!!!! Показати IP 5 Березня 2016 16:12
а 8 березня теж комуняки придумали! дві шерепи клара і роза! ой єто такой праздник! може відмінимо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus