USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутати звітуватимуть за голосування «проти» земельних питань

31 Березня 2014 15:09
Відтепер обранці громади, голосуючи «проти» будь-якого із земельних питань, будуть привселюдно пояснювати причину свого негативного рішення.

Саме таку позицію депутатської групи «Новий Луцьк» оприлюднив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 березня.

«Депутатська група «Новий Луцьк» наполягає на тому, щоб у разі негативного рішення земельної комісії з конкретного земельного питання голова або інший представник комісії перед голосуванням з кожного конкретного питання надавав депутатам міської ради коротку довідку щодо обставин справи та повідомляв причини відмови», - йдеться у зверненні до обранців громади.

Луцький міський голова Микола Романюк назвав таку позицію справедливою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 31 Березня 2014 17:12
НЕХАЙ БИ КРАЩЕ ЗВІТУВАЛИ ЗА РІШЕННЯ, ЯКІ ПРИЙМАЮТЬ, А ТО "НАРОЗДАВАЛИ" ЗЕМЕЛЬ МІСТА ДЛЯ "БІЗНЕСМЕНІВ", А МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ З ЦЬОГО НЕ ОТРИМУЄ НІЯКИХ КОШТІВ, ГОЛОВНЕ ВСЕ ЗА ЗАКОНОМ РОМАНЮКА НА ГІЛЯКУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus