USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держсекретарем Міністерства інфраструктури став юрист Каськіва

16 Листопада 2016 23:30
Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні комісії, - повідомляє «Слово і Діло».

Галущак – начальник департаменту інвестиційної політики «Укрзалізниця». За інформацією аналітиків моніторингової місії «ДоброЧесно», Андрій Галущак працював із Владиславом Каськівим в Державному агентстві із інвестицій та очолював скандальний проект «Повітряний експрес».

Каськів, своєю чергою, за часів Януковича був головою Держагенції з інвестицій. В березні 2016 року його оголосили в розшук за підозрою у розкраданні коштів.

Крім цього, був заступником директора не менш скандального національного проекту «LNG-термінал». Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Дмитра Роменського, який протягом року має право бути призначеним держсекретарем, якщо Галущак не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або відбудеться форс-мажор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
знаю Показати IP 17 Листопада 2016 09:23
щл дивуватись, подивіться на заступників гунчика, багато хто з них попадає під люстрацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus