USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Діяльність керівника «Волиньрибохорони» перевіряє міліція

10 Жовтня 2014 19:00
Волинські правоохоронці зацікавилися, чи чесно працював на своїй посаді керівник «Волиньрибохорони», і чи не зловживав він службовим становищем. А ще в УМВС зацікавилися дачним будиночком, який, начебто, будований на території, яка належить державному підприємству.

Нагадаємо, 8 серпня 2014 року до кабінету керівника Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області («Волиньрибохорони») прийшли представники «Самооборони Майдану Волині» та «Правого сектора» з вимогою про його звільнення. Згодом активісти сформували звернення до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, в якому висвітлили протиправну, на їх думку, діяльність посадовця та закликали очільника області посприяти вирішенню ситуації. Своєю чергою, очільник ОДА попросив розібратися в конфлікті правоохоронців, про що йдеться на сайті облдержадміністрації.
Активісти звинуватили керівника «Волиньрибохорони» Тараса Куньчика у зловживанні службовим становищем, використанні службового автомобіля в приватних інтересах, закупівлі обладнання за завищеними цінами. Також вони стверджували, що Тарас Куньчик збудував дачу на території, яка належить рибінспекції. Відтак, Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило з’ясувати в управлінні МВС області, чи триває розслідування цієї справи і чи підтвердилися вказані зловживання.
Згідно з інформацією, надісланою УМВС, нині проводиться перевірка цих фактів працівниками відомства.

«В ході розгляду інформаційних повідомлень, управлінням Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в області, в межах компетенції служби, вживається комплекс організаційно-практичних заходів із залученням спеціалістів контролюючих органів щодо встановлення та документування можливих фактів зловживання службовим становищем службовими особами Волиньрибохорони під час закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти упродовж 2011-2014 років», - йдеться у відповіді.
Окрім того, як з’ясувалося, державний інспектор водних державних біоресурсів Сергій Дмитрук дійсно двічі притягався до кримінальної відповідальності. Однак, судимості щодо нього вже погашені, тож його перебування на цій посаді не є порушенням.

А ось щодо того, чи дійсно керівник «Волиньрибохорони» Тарас Куньчик збудував дачу на території, яка належить рибінспекції, то нині триває перевірка.

Після згаданої зустрічі керівника «Волиньрибохорони» та активістів Тарас Куньчик викликав на місце події наряд міліції. Як з’ясувалося, під час перевірки правоохоронці не виявили ознак кримінальних правопорушень у діях активістів. І підстав для внесення зазначених відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань не знайшли. Про це свідчить висновок № 9980 від 10 серпня.

Про результати перевірок з приводу звернень активістів щодо зловживань Тарасом Куньчиком службовим становищем, в УМВС пообіцяли проінформувати згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 19:54
Рижий на мента з серівлу схожий..на фото зверху..Але ж в нас і країна..дважди не судимый і нач. інспекції обласної..А нормальний, чесний службовець ніколи ним не стане..
Анонім до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2014 21:05
читай уважно статтю
справедливий Показати IP 10 Жовтня 2014 22:39
Я вам хочу сказати знаю що варюга конкретний
лучанин справедливом до справедливий Показати IP 12 Жовтня 2014 21:05
кожен судить в міру своєї розпущеності. людська заздрість зїдає все
справедливий Показати IP 10 Жовтня 2014 22:40
Злодій конкретний !
Здрасте Показати IP 11 Жовтня 2014 16:54
А чому будинок так довго розслідують? Час іде, відсотки капають?
Анонім до Здрасте Показати IP 11 Жовтня 2014 21:09
які відсотки? Що ціна зросте для тих, хто це все замовив?
Валентин Показати IP 30 Грудня 2014 21:52
Самооборона в очередной раз вср*лась разом із застуником рибінспекції Стьопкою Бакаєм з Партії регіонів, який замов зняти Куньчик і зараз начебто мітить на його місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus