USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Судимі підлеглі та «кумівство»: конфлікт в управлінні рибнагляду. ВІДЕО

8 Серпня 2014 11:53
Представники громадських волинських об’єднань «Самооборона Майдану» та «Правий сектор» відвідали Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області з вимогою відставники керівника відомства Тараса Куньчика.

Посадовець відмовився писати заяву про звільнення, мотивуючи це тим, що в активістів немає доказів його буцімто незаконної діяльності. Проте погодився покинути власний кабінет для того, щоб залагодити конфлікт.

Зі слів активістів, Куньчик, перебуваючи на посаді, систематично зловживав службовим становищем, практикував «кумівство» та прикривав незаконну діяльність його підлеглих. Про це журналістам розповів самооборонівець Володимир Головчук, який зазначив, що активісти звертались до очільника Волинського ОДА Володимира Гунчика з проханням розібратись у ситуації.
На це він погодився, зазначивши, що на час проведення службової перевірки Тараса Куньчика відсторонять від виконання своїх повноважень.

Проте представники Самооборони та Правого сектору вирішили нанести особистий візит до посадовця, який саме проводив нараду з підлеглими. Вислухавши вимоги активістів, Тарас Куньчик відмовився писати заяву про звільнення, зауваживши, що зробить це лише тоді, коли йому нададуть відповідні результати службової перевірки, а також докази його буцімто незаконної діяльності та зловживання службовим становищем.
До слова, активісти стверджують, що у відомстві працюють не лише родичі та куми Куньчика (зокрема, кум та племінник), але й люди судимі, які, до того ж, не мають відповідної освіти. Проте, як зазначив кум Тараса Куньчика Сергій Кучерук, свого нинішнього начальника він знає по роботі близько 15 років, а став його кумом лише 5 років тому.
До того ж зауважив, що у випадку, якщо нинішній начальник відомства напише заяву про звільнення, то виконувати його обов’язки буде заступник Степан Бакай, який є членом Партії регіонів.

А що стосується прийому на роботу особи, яка нібито тричі відбувала покарання у місцях позбавлення волі та яка не має відповідної профільної вищої освіти, Тарас Куньчик пояснив, що під час прийому на роботу ця людина надала довідку про те, що не є судимою, разом з тим, вказавши в автобіографії свої тюремні терміни. Керівник установи припустив, що довідка могла бути підроблена.

Зрештою, розмова перетворилась у дискусію на підвищених тонах – очільника «рибнагляду» декілька разів змушували написати заяву, що він робити відмовився. Тоді його попросили покинути кабінет, «дозволивши» надалі виконувати свої службові обов’язки. Куньчик пристав на цю пропозицію для того, щоб, з його слів, заспокоїти ситуацію.

Коли кабінет покинули всі візитери та працівники відомства, активіст Правого сектору залишив своєрідну «печатку» на замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
читач Показати IP 8 Серпня 2014 12:02
ці "ходаки" з правого сектору на самооборони сходили б в зону ато..........користі від цього було б більше........а проводити розслідування по словживаннях повинні відповідні органи......і нічого не буде дивного коли цих ходаків почнуть відстрілювати...вже дістали по новій.....
задовбало, але птн - Показати IP 8 Серпня 2014 12:09
вже той камуфляж і ті грязні, смердючі жовті ганчірки на шиї осмердли. герої засрані - займіться чимось корисним. а може проведіть якийсь свій фестиваль, наприклад - хто довше не прав свою шмату на шиї
Веб до задовбало, але птн - Показати IP 8 Серпня 2014 12:26
а ти нюхав?
222 до Веб Показати IP 8 Серпня 2014 13:16
Видно нюхав і сам пише з палаючого танку.
СВІДОК Показати IP 8 Серпня 2014 12:11
А чого ці люди із цими сцикунами, які в камуфляжі по мирному Луцьку гуляють взагалі говорили??? Чому не викликами правоохороні органи??? ПравосЄкі і самодури.... пизд*йте в АТО.....а то получите бамбулЄй.....
свідок1 до СВІДОК Показати IP 8 Серпня 2014 14:22
А чому б тобі не долучитися до патрулювання щоб Луцьк і далі залишався мирним? Перед тим, як комусь вказувати, задай питання собі, що ти зробив для України вцілому і для свого рідного міста конкретно.
брєд Показати IP 8 Серпня 2014 12:19
шо ти хоч від нього, воно шапки в хаті чи то в кабінеті не зніме і з пикою небритою вештається, а ти про стірані підштаники чи ганчірки на шиї. гнати к їдроной матєрі, як отих, що в кийові на майдані. шоб аж смерділо. бійці за україну на сході. а такі сируни на морі поблизу азова і зелених шароварах по луцьку тиняються. ше одні хотіли закарпатське сбу сьогодні взяти. коли справжні хлопці повернуться, щоб з ними навели порядок
читач 2 Показати IP 8 Серпня 2014 12:22
ось такі зараз порядки, захотіли пішли туди, або в інше місце. напевне роботи не мають. В області є керівник і сам розбереться кого і куди. А Вам любі "самооборонівці" раджу як ідете до людей то хоч побрийтеся. Бачте як гарно виглядають працівники підприємства
Читач1 до читач 2 Показати IP 8 Серпня 2014 13:28
То може ще й премію тому працівнику виписати за його такий холений вигляд? ))) Частина з тих хто прийшов взагалі спати не лягала.. бо з 20:00 до 8:00 були на чергуванні з міліцією і допомагали ловити всяке падло.
небайдужа Показати IP 8 Серпня 2014 12:34
Чого самооборона та правий сектор не їдуть на схід? Рибінспекція сама корумпована організація чи що? Подивіться на її будівлю на машини. Там де треба робити люстрацію вони не роблять
уу до небайдужа Показати IP 8 Серпня 2014 14:19
А де треба? Прийдіть і здайте недобросовісних чиновників. Всього ні Самооборона, ні ПС самі не осягнуть. Треба щоб були громадяни свідомі.
Еколог Показати IP 8 Серпня 2014 12:35
Для того щоб зайти в кабінет до бюджетника дозвіл не потрібен, тому що він прожирає бюджетні гроші. І що це означає "взагалі не говорив би"??? Він що, пан???
лучанка Показати IP 8 Серпня 2014 12:45
В АТО самооборона їхати не хоче, поки там хлопці гинуть вони лазять тріпають людям нерви. Чого не робите люстрацію головних лікарів , директорів шкіл, митників?
Лучанин до лучанка Показати IP 8 Серпня 2014 13:25
В АТО бійців і Самооборони, наприклад Айдар, і Правого Сектору, наприклад Азов - вистачає однозначно, а от поки там хлопці воюють ЗА ТЕБЕ І ЗА МЕНЕ, тут пробують відновити свої позиції різні покидьки і БУХІ ПАТРІОТИ. На питання чому вони не на сході відповідь слідуюча - їх лишилося тут зовсім не багато (якщо прийдуть повістки то і ті підуть служити всі без вагань) і ті що лишилися відправляють тонни вантажу, бронежилети, шоломи і навіть тепловізори і безпілотники... Так що заткніться вже і зробіть щось для країни, а не пишіть нісенітниці, в які самі не вірите.
ПС до Лучанин Показати IP 8 Серпня 2014 17:05
Просте питання: звідки у них гроші на "тонни вантажу, бронежилети, шоломи і навіть тепловізори і безпілотники"? дайте адекватну відповідь!
пилипко до ПС Показати IP 8 Серпня 2014 17:06
від подібних походів в різні організації.
громадьські активіст до ПС Показати IP 9 Серпня 2014 23:48
герой України збирає ...стоїть напроти ТАМ ТАМА
громадьські активіст до лучанка Показати IP 9 Серпня 2014 23:44
приходьте зробимо разом
лучанка до громадськ до громадьські активіст Показати IP 11 Серпня 2014 12:12
А Ви до Сидора ходили, до Андрусенка, до митнків. Вони пролюстровані? Ви люструєте, кого Вам треба. А голову сільради Підгайців? Все село знає, в 30-ій маршрутці можна почути, яка там була люстрація.
Петро Показати IP 8 Серпня 2014 13:27
Дуже схвально підтримую тих людей, які хочуть змінити ситуацію на краще, а щодо цих доморощених посадовців рибальства на Волині, це просто жах - Маневицькі стави, Оконськ, Градиськ ЗНИЩЕНО, Володимире якщо ти маєш хоть трішки совісті звільнися, а якщо ні то тебе чекає людська і природня кара. Слава Україні!
Сергій Показати IP 8 Серпня 2014 13:54
Фото 1 Шаріков з Собачого серця
аня Показати IP 8 Серпня 2014 15:17
таким "захисникам" на даний момент потрібно бути на сході, а не "соватись" по кабінетах і шукати "здобич". враження складається, що вони жодної освіти немають, судячи з їхнього лексикону. нехай приїдуть і обстеждать житлово-побутові умови проживання начальника рибохорони і його заступника (Бакая) і інспектора (Озимука) і в порівняльній характеристиці стане все зрозуміло. один висновок напрошується - правий сектор - це бандюги
петро до аня Показати IP 9 Серпня 2014 23:50
Аня не захищай коханця
аня до петра до петро Показати IP 10 Серпня 2014 15:38
У такому статусі почуваю себе гідною жінкою.
Лучанка Показати IP 8 Серпня 2014 15:34
Кому ще займати подібні посади? Куньчик Т.М. живе роботою, грамотний, вміє адекватно говорити та давати відповіді, до влади прийшов не від якоїсь партії та не з руки впливових родичів (це можна перевірити), а за професійними навиками; за матеріалами багаторічної праці захищено дисертацію (проте, нігде начальник не вказує, що має науковий ступінь та вчене звання). Для чого ми стояли на майдані, щоб хтось із-за свої амбіцій зїдав людей. Професійну діяльність завжди можна перевірити. Слава Україні.
громадьські активіст до Лучанка Показати IP 9 Серпня 2014 23:53
як гарно навчились славити Україну .Молодці хабарники !
Лучанка до громадськ до громадьські активіст Показати IP 10 Серпня 2014 15:40
Гідно славимо Україну на відміну від ВАС. Кожен судить по собі.
лучанка Показати IP 8 Серпня 2014 16:05
Тарас Миколайович - мудрий керівник. була у нього на прийомі і з вуст цієї людини не почула жодного поганого слова. грамотний, комунікабельний державнослужбовець. якби таких керівників було побільше на посадах в органах державного управління, то наша держава давно б процвітала. Слава Україні!
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 16:36
коментар було видалено
Лучанка до уу Показати IP 8 Серпня 2014 16:52
А то Ви не знаєте "де треба"? Свідомі громадяни працюють чесно на державних роботах, заробляючи при цьому мінімальні оклади та купуючи канцтовари за свої кошти. Хотілося б знати, чому ці "мужні" чоловіки з громадських організацій не захищають державу на Сході України, а заважають працювати мудрим керівникам (задокументуйте, чому Ви не мобілізовані, проте ходите у військовій формі. На підставі чого Ви її на себе одягнули?). Шановна самооборна та ПС, не можете фізично захистити Україну, то хоча б морально не гнобіть! Слава Україні!
Тетяна Показати IP 8 Серпня 2014 17:36
Куньчик такий грамотний (з дисертацією) весь в роботі, так адекватно і грамотно навчився говорити і давати відповіді, а які ці відповіді , пролюструйте!!! Кадри - люстрація!!!
Я до Тетяни Показати IP 8 Серпня 2014 18:07
А Ви вже пройшли люстрацію?
Справедливість Показати IP 8 Серпня 2014 18:18
Якщо люстрацію, то для всіх в один день і в одну годину, а не по замовленню. Самооброна, схаменісться. Життя і так розставить крапки над "І"
ВІДЬМА Показати IP 8 Серпня 2014 18:22
ТОЙ ХТО, ЦЕ ВСЕ ЗАМУТИВ І ЗАМОВИВ ОБОВ"ЯЗКОВО ЗА ЦЕ ВІДПОВІСТЬ! ЧУЄТЕ ТОВАРИЩ Б.....Й! НІЧОГО НЕ ПРОХОДИТЬ БЕЗСЛІДНО.
до уу Показати IP 8 Серпня 2014 18:28
у нас що 37 рік, що люди мають доносити самообороні хто як прцює? У нас що анархія? Теперішня сомооборона себе не отравдала. Жодний впливовий чиновник не звільнився а наїзджають тільки на тих на кого можуть наїхати, наприклад на рибінспекцію. Гудзь і Пирожик це достойні керівники Волині!
српр Показати IP 8 Серпня 2014 18:47
правосекі гавно
Степан Бакай Показати IP 8 Серпня 2014 18:48
От, я Бакай, виживу Куньчика з посади і правий сектор поставить мене регіонала начальником. Бо в мене скоро пенсія і мені ще треба урвать за півроку собі, дітям і внукам
Бакай Показати IP 8 Серпня 2014 19:15
Один раз я квартиру вже урвав. Розкажу самообороні як, хай тільки запитають.
Проффесор Показати IP 8 Серпня 2014 19:25
А як Бакай без вищої освіти став заступником, він же ж два слова звязати не може? Він же ж як даішнік тільки знає "ну шо там" і "дай". О зараз зі свахою Попичкою (дп Рибгосп Цумань) буде дохлу цуманську рибу не тільки по всій Волині, а й на експорт пускати.
123 Показати IP 8 Серпня 2014 19:30
То конфлікт у колективі чи між начальником і самообороною (плюс ті, хто замовив конфлікт)
Володимир Романюк Показати IP 8 Серпня 2014 19:36
Хочу спільно з Бакайом знову дерибанить "синьооку" Волинь. Бо що ми ще два бездарі вмієм. Верніть тільки нам Макарчика і Озимука на Шацьк - і всьо в нас буде в чоколяді
1234 Показати IP 21 Вересня 2014 10:25
ПС дурачкі
Саша Показати IP 7 Серпня 2015 21:06
добре треба провірити начальника , всіх підкупив , суд , прокуратуру і сидить на роботі ніхто не може звільнити , міняти треба таких , керівників!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus