USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для підземного переходу в Луцьку меншає перешкод

2 Липня 2014 17:41
Тимчасову споруду, яка заважала побудові підземного переходу навпроти гіпермаркету Там-Там, зобов'язали знести. Таке рішення прийняли члени міськвиконкому сьогодні, 2 липня.

Зокрема, члени комітету погодили підприємцю Шаульському Едуарду Валентиновичу розмістити тимчасову споруду (торговельний павільйон) по проспекту Соборності, 38а.

Та однією з умов такого рішення є демонтаж торговельного павільйону по проспекту Соборності, 44.

Зауважимо, що саме наявність останньої споруди свого часу називалася одною з причин того, що в місті не можуть побудувати підземний перехід.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів, що свого часу підприємець пообіцяв знести споруду на Соборності 44, та обіцянки не виконав. Хоч іншу, рівноцінну ділянку, йому надали. Тому таким чином виконком його зобов’язує знести споруду.

Нагадаємо, будівництво підземного переходу через проспект Соборності мало бути в комплексі із будівництвом ТРК «Порт-Сіті». Однак, заклад збудували без переходу, а пообіцяли збудувати його згодом – після будівництва торгово-офісного приміщення на розташованій поруч ділянці. Щоправда, представники забудовника додають – якщо грошей вистачить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 23:19
Зокрема, члени комітету погодили підприємцю Шаульському Едуарду Валентиновичу розмістити тимчасову споруду (торговельний павільйон) по проспекту Соборності, 38а. тю. так він уже три роки там розміщений. торгівельний павільйон стоїть. Навіщо знову погоджувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus