USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Водохреще заради приїзду Кватирка лісівники знищили 160 молодих сосен

26 Січня 2017 07:00
Більше сотні дерев зрізали перед приїздом головного лісівника Волині Олександра Кватирка на озеро Світязь на Водохреще. Молоденькими деревами прикрасили доріжку до ополонки, підготовлену для купання.

Інформацію про такий особливий прийом начальника обласного управління лісового та мисливського господарства в селі Світязь надіслали Інформаційному агентству Волинські Новини в рубрику «ПОВІДОМ НОВИНУ».

«На Водохреще, 19 січня 2017 року, керівництво ДП «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство», зокрема Андрій Самолюк і його працівники, вирішили влаштувати гарячий прийом для начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка. На озері Світязь, 200 метрів від берега, в кризі вирізали хрест, а доріжку до місця купання з обох боків прикрасили молодими, свіжо зрубаними ялинками і соснами. Так, зрубали 160 молодих дерев сосни й 4 ялинки. Хто буде відшкодовувати збитки державі? Як завжди з кишень платників податків?! Це - ганьба! Прошу вас надати розголос цій справі», - йдеться в повідомленні до редакції.



До слова, відомо також, що неподалік вже була вирубана ополонка й святково прикрашена.

«Для жителів села Світязь настоятель монастиря зробив ополонку, освятив її, там купались люди. Але ж ні, вони ніколи не будуть разом з народом, тому неподалік того місця зробили ще одну ополонку спеціально для «божеств» світу нашого», - пише читач у повідомленні.

Аби підтвердити чи спростити цю інформацію редакція звернулася у Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. Втім, там відмовилися будь-що коментувати та порадили звертатися із письмовим інформаційним запитом.

У Державному підприємстві «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» предметно поспілкуватися також не вдалося. Будь-яких коментарів в установі уникають. Так, зателефонувавши у приймальне відділення за номером (03355) 2-02-05, ми отримали відповідь, що директора Андрія Самолюка на місці немає. Тим часом, ІА Волинські Новини зателефонували за номером (03355) 2-03-95. Там нам порадили дзвонити всеж до директора, який, зі слів працівників, в себе в кабінеті, а вони, мовляв, неуповноважені інформувати ЗМІ.

Нагадаємо, свого часу призначення Олександра Кватирка тимчасово виконувачем обов’язків начальника ОУЛМГ Волині викликало хвилю обурення як у активістів, так і у лісівників. Так, зокрема, мав місце інцидент, коли головного лісівника області екологи затримали із групою мисливців на заповідній території «Звірівського лісництва».

Окрім незаконного полювання в забороненому місці Кватирка звинувачують у тиску на шацьких лісівників. На блокування роботи підприємства з боку Кватирка нарікали працівники того ж Шацького учбово-дослідного лісового господарства, яке вирізало більше сотні дерева заради візиту шефа.

Аби з’ясувати, за чиїм наказом зрізали молоді дерева, Інформаційне агентство Волинські Новини готує інформаційні запити в Державне підприємство «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» та Волинське ОУЛМГ.

Коли готувався матеріал стало відомо, що на купання шеф волинських лісівників так і не приїхав, а алею зі зрізаних молодих сосен вчора розібрали. Про це повідомила Волинська служба новин.

Нагадаємо, з приводу діяльності волинських лісівників нещодавно йшлося про те, що вони віддають приватному бізнесу лісопродукцію, не отримавши за неї гроші, потім судяться, а через кілька років «пробачають» борги. Активісти Об'єднання ветеранів розвідки України припускають, що таким чином відбувається змова лісівників із покупцями задля власного збагачення. Як наслідок - підприємства «скочуються» до банкрутства.

Відео видання "КОРДОН":
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
лучанка Показати IP 26 Січня 2017 07:13
А нема слів!!!!! Ще б д..пу вилизали!!!!!!!
Думнська до лучанка Показати IP 27 Січня 2017 10:14
Так, йому завжди лижуть д*пу. А ще, він завів собі нову коханку в прес-службі))
Журналіст Показати IP 26 Січня 2017 07:52
Оце я розумію новина! Оце рівень! -Хто вс...ся? -Кватирко! -так його ж немає! -ондо єго машина стуіть!
555 до Журналіст Показати IP 26 Січня 2017 10:20
Пане журналісте, це справді важлива новина, яку надіслали читачі.Так нагнутись перед чиновником, який тільки збирався приїхати? Зганьбились на всю Україну і ще й свято Водохреща сюди приплели.Ліпше б ці сосонки і ялиночки перед святами вирубали і завезли діткам, чиї батьки на Сході Україну боронять.
ось Показати IP 26 Січня 2017 08:02
Одне слово с**изи. А керівники такі самі. Думаю вони мають бути заільнені.
ххх Показати IP 26 Січня 2017 08:23
колись як Горбачов їхав до Львова то співали щось таке: край дороги посадили скрізь ялинки і бетоном їх залили щоб стояли навіки...
555 до ххх Показати IP 26 Січня 2017 10:37
Андрій Панчишин написав: Новина у місті Львові, всюди натовпи і крик, Їдуть гості гонорові, їде перший чоловік. Хто ще звечора чекає, хто біжить, як на пожар, Бо до Львова приїжджає генеральний секретар. Край дороги посадили без коріння ялинки Ще й бетоном їх залили, щоб стояли на віки. Всю бруківку мили милом, а шампунем - тротуар, Щоб блищало, як проїде генеральний секретар. В магазині появився крім горілки ще й коньяк – То, мабуть, розпорядився сам товариш Погребняк. Дощ негайно припинити! Сонце, вигляни з-за хмар, Бо до міста Львова їде генеральний секретар. Із машини помахала життєрадісно рука, Влодко каже, що правдива, Місько каже – двійника. Але якби там не було, проїздив попри "Нектар" На шикарній лімузині генеральний секретар. У колгоспі-мільйонері був страшний ажіотаж – Всіх свиней помили в бані і зробили макіяж. Голова колгоспу втратив апетит і мови дар, Як почув, що не приїде генеральний секретар. У директора заводу заболіла голова, Дав трудящим по відгулу, щоби вивчили слова. Щоби голови помили, не дай Боже перегар: "З вами ж будуть говорили генеральний секретар". Він стоїть, а коло нього здоровенні мужики, Я відразу здогадався – то московські тайняки. Не дай Боже терористів, або вискочить Макар – Міг би ся зденервувати генеральний секретар. Ясне сонечко заходить, засинає дітвора. Секретар по місті ходить, але вже йому пора. У машину він сідає, Гей, оркестра, марша вшквар! Хай частіше приїжджає, хай частіше приїжджає, Хай частіше приїжджає, хай про нас не забуває Генеральний секретар.
Лісник Показати IP 26 Січня 2017 08:27
Чого не пишите що кватирко не приїхав і не купався. Це все з пальця висосано.
хаха до Лісник Показати IP 26 Січня 2017 09:03
то ж написано, що не приїхав і не купався. А що це когось виправдовує? чи факт залишається фактом?
Олег до хаха Показати IP 26 Січня 2017 11:03
Ми не з наємо як з пальця але те що лісівники збиралися декому дещо відсмоктати то ітак зрозуміло всім. Напевне в вас практика така давно заведена.
Анонім до Олег Показати IP 26 Січня 2017 19:20
коментар було видалено
до лісника до Лісник Показати IP 26 Січня 2017 20:23
А алейка з молоденьких дерев теж із пальця "висосана"? Яка різниця, приїхав чи не приїхав кватирко на купання? у 21 столітті у громадян цивілізованої країни не може бути таке варварське ставлення до природи! Ці деревця росли 10 - 12 років для того, щоб їх зрубали і повтикали в сніг? Це частина екосистеми, це домівка для багатьох тварин і птахів, це постачальники кисню у повітря.
Віктор Показати IP 26 Січня 2017 08:41
Так і в******ли ))) підари!!
Панас Мирний Показати IP 26 Січня 2017 08:43
Шацькі лісівники, до вас питання... ..........................
альфа Показати IP 26 Січня 2017 08:59
Ще рік-півтора царювання цього самозакоханого жлоба і лісу не буде на Волині.Правий сектор де ви.Підіймайте народ!
О Показати IP 26 Січня 2017 09:01
Отак всі почитали ... похитали головою .. ай як неправиль все робиться ... пройде трошки часу як завжди ... і всі забулися ... корупція все більше і більше обертів набирає
Іван Показати IP 26 Січня 2017 10:09
При нормальному губернаторі та прокурорі ці покидьки вже не те що без посад були б, вже в камері на стіні тут був Вася писали б
Лісник дп цуманске л до Іван Показати IP 26 Січня 2017 14:59
То ще дрібниці,у нас в Партизанськом л-ві з бані зробили мало не музей,з плазмовими тєліками по 30-40 тис.,двоспальними ліжками,в Горинському теж баню відремонтували,все роблять для того аби робочим та лісникам було де помитися після роботи, але щось робочих та лісників туди не пускають,Кватирко з Туревичом(клічка Гоблін)мусять за всіх митись,лісничі тільки пойло да харчі подвозять та після них використані г*н*они викидають,а губернатору в Копачовку на дачу ліс возять,прокурору теж відстьогують і все у них в шиколаді,Цєню ще миливські угіддя віддадуть,буде все з дичини їм возить,нас лісників заставляють роботи на липових підприємців закривати,а ми за роботу щоб розрахуватись маєм вкрасти лісу й на пилораму завести,перевірте панове журналісти разом з правоохоронцями!
Анонім до Лісник дп цуманске л Показати IP 26 Січня 2017 19:24
ніззя !!!!!!! у нас життя по-новому. нові-старі злодії, крадуть з потрійною силою, по-новому
Правозахисник до Лісник дп цуманске л Показати IP 27 Січня 2017 11:17
Все, правильно, написали. Ще й сюди потрібно приписати сауну в Карасинському лі-цтві, Маневицького ліства. При правлінні зеника колісника (дол***оба) це місце не висихало. І хто кватирки, колісники ті їх нові та все нові дівчата заниженої життєвої самооцінки)))). кватирко не може жити по нормальному, по людські, він привик красти , відпочитвати, "мати" коханок, купувати дорогі речі.Це не мужик, це сли*ь, яку потрібно прибрати....
Лучанин Показати IP 26 Січня 2017 10:45
Секелятори в долі, як завжди
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 10:46
ну і де зараз ті революціонери які овоща г***ом обливали , що скажете , жити стало краще, реформи пройшли чи змінилося щось , а всі бувші революціонери зараз біля кормушки разом з януковищами жруть свині і з дурних людей насміхаються які пішли в свій час і поклали життя , і ще мене дивує напис над фото загиблих небесноі сотні "не забудем не пробачим" що то малося на увазі не розумію, це мабуть від імені януковича писалося дивлячися на таких к о з л і в
Іван до Анонім Показати IP 26 Січня 2017 11:03
Не трогайте покійних, живих достатньо!
Анонім до Іван Показати IP 26 Січня 2017 14:57
я покійних не трогаю а навів приклад як ті свині на смертях і крові долізли до влади і зараз роблять теж саме що робив янукович а в деяких випадках нагліше і брутальніше, і в цей час ім начхати як на живих людей украіни , як на військових які поклали голову за реформовану краіну яка на жаль завдяки тим виродкам за три роки іхнього керування Украіна посіла 137 місце із 160 за рівнем корупціі
Кордон Показати IP 26 Січня 2017 11:09
Нє, ну те, створіння - кватирко вже взагалі втратив розум. Та й всі лизодупи (шацькі, колківські, ковельські, та інші.). Чого ж ти саша не приїдеш на тросне. ПРАВИЛЬНО. В озері ти і остався б. Тільки озеро жалко смородити таким г*мном
САМОЛЮК Показати IP 26 Січня 2017 13:43
ДОРОГІ ШАЧАНИ ЧОГО ВИ ТАК, ЯЖ ХАТУ БУДУЮ В СВІТЯЗІ КВАТИРКО ІЗ ХРЕЩЕНОЮ ТУРЯНСЬКОЮ МЕНЕ ПОСТАВИЛИ ДІРЕКТОРОМ, НУ ВИ Ж ЗРОЗУМІЙТЕ МЕНІ ПОТРІНО БУЛО ВИСТАВИТИСЬ ЗА ТЕПЛЕ МІСЦЕ ПІД С....КОЮ ,А ВИ ТАК МЕНЕ ЯЖ ДЛЯ ВАС СТАРАЮСЬ ,ТАЙ ПРО ДОРОША МЕНІ ПОТРІБНО БУЛО ПОГОВОРИТИ ЩО ДАЛЬШЕ МЕНІ РОБИТИ,БО ТОДІ КВАТИРКО ТАКИ МЕНІ ПОГАНО СКАЗАВ НА РАХУНОК ЗАЯВИ...МЕНІ Ж ТУТ ЩЕ ПОТРІБНО ЖИТИ НО НАПЕВНО УЖЕ СТОРОЖЕМ НА ВЕНСЬКОМУ ....КВАТИРКО МЕНЕ УБЄ ЗА ТАКИЙ ПРИЙОМ А Я ПОЇДУ ДО СТАРИКІВ ДО ТАТА , ЩОЖ В СІМЇ НЕ БЕЗ УРОДА І ЯЄ НИМ ВИБАЧТЕ Я ЩЕ ТРОХИ ПОКЕРУЮ СПИЛЯЮ ЛІСУ ЗАРОБЛЮ КАСУ ---І ПІШЛИ ВИ УСІ НА Х.......Й Д*БІЛИ ШАЦЬКІ..ПОЛІШУКИ **НЧЕНІ.....
Звільнений Показати IP 26 Січня 2017 15:18
Всі свідомі люди ,лісники хто проти того ,щоб їх гнобили кватирка,сахнюк,рибчинський, та їхні ср*колизи туревич,іщик,самолюк,грицай,войтюк (прізвища цих козлів пишу свідомо з малої букви) та ін. прийдіть на сесію облради де має слухатись питання роботи ОУЛМГ та лісгоспів і розкажіть депутатам як керують ці злодюги.
Правда Показати IP 26 Січня 2017 21:59
коментар було видалено
правда о Показати IP 27 Січня 2017 00:15
то бондар з пркурором окунався
тросне Показати IP 27 Січня 2017 09:32
Коли колісника довбанули по черепу, він встав і пішов, бо він - розумний чувак і знає, чим могло пахнути. Пішов нах*й і не чути його, бо хоче жити. Тихо молиться десь біля пенька, спокутує грвіхи. А цьому ганд*ну не дадуть вийти. Він цього не доганяє. І не спасуть його такі ж г*ндони з уголовного світу, якими він себе окружив.
Згорани Показати IP 27 Січня 2017 23:25
Ліс кругляк з сторони Шацька іде кожного дня в ночі фурою. Хлопці щось робіть. !!!!!
Міський голова Показати IP 28 Січня 2017 16:59
Клємба, заступник голови Горохівської районної ради, голова Радикальної партії Горохівщини, подав в списки Самолюка Андрія в депутати Берестечківської міської ради, і він пройшов по списку партії (Берестечко-Шацьк біля 200 км). Самолюк жодного разу не був на сесії. Отакі в нас депутати.На Паску приїде Клємба в Шацьк ,то Самолюк позрізає дуби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus