USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Представили нового лісівника Волині

12 Серпня 2015 10:45
Тимчасово виконуючим обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначили Олександра Кватирка. Колективу його представили сьогодні, 12 серпня. Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Представив керівника волинських лісників голова Товариства лісівників України Олександр Яресько. Посадовець зазначив, що йому доручили озвучити наказ від 10 серпня про призначення від 12 серпня тимчасово виконуючим обов’язків начальника Волинського обласного лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка «на період до призначення керівника цього управління як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді».

На період здійснення Олександром Кватирком повноважень тимчасового виконувача обов'язків за ним зберігається попереднє місце роботи – посада заступника начальника житомирського управління лісового та мисливського господарства.

«Ви прекрасно розумієте, що сьогодні немає керівника на Волині, і треба вас згуртувати, виконувати поставлені задачі, здружити колектив. А до кінця року, якщо все буде добре, будемо представляти начальником Кватирка, а якщо не впорається, на конкурс подаватимуть нового керівника», – звернувся до присутніх начальників лісгоспів Олександр Яресько.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що начальник Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства Василь Мазурик написав заяву на звільнення.

Під час представлення була присутня представниця відділу протидії корупції «Самооборони Волині» Ганна Стульська, яка озвучила обурення, що призначають на керівну посаду людину старої системи. Вона зазначила, що доки він був начальником Цуманського лісгоспу, то задокументовано правопорушення, які можна розцінювати як корупцію.

На захист нового керівника виступив заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук: «Всі, хто в цій залі з працівників, працювали при тій системі. Якщо усіх змінити, тоді ми відійдемо від принципу професійності».

Він зазначив, що дуже важливо було призначити керівника зараз, адже є низка проблем, які вимагають негайного вирішення. Перш за все це стосується гасіння лісів. Окрім того, область готується до опалювального сезону, тож хочуть «запустити програму енергозаміщення». Врешті, комусь потрібно у кабінетах міністерств відстоювати інтереси лісогосподарських підприємств.

Також були зауваження, що на представлення не запросили представників громадських організацій, зокрема, членів громадської ради при управлінні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
123 Показати IP 12 Серпня 2015 10:59
Мазурика з'їли г...дони! Тепер своїх януковичів назад повертають!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 11:02
" А братія мовчить витріщивши очі,-- нехай ,каже може так і треба..."
братія до Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 12:19
братія не мовчить, братія з громадської ради ще спить, коли представляють Кватирка, бо ж нарада в управлінні була сьогодні дуже-дуже раненько
Світлана Показати IP 12 Серпня 2015 11:02
На такі посади призначають людей по яким відкрито кримінал..... Бардак
лосеня Показати IP 12 Серпня 2015 11:06
Ну що шеремети Данилюк ребери радiони доскакались так вам i треба кватирко вам скоро м**онки завяже в пiонерський галстук
123 Показати IP 12 Серпня 2015 11:07
Тільки вітання, сили та терпінння!!! Так тримати!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 11:12
Шановний Олександр Михайлович!!! Прийміть найщиріші вітання з приводу призначення на нову посаду Переконаний, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Зичу Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Бажаю, щоб кожен день приносив Вам радість творчості, нові ідеї і мудрі рішення!
Дубочок до Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 13:18
Рано вітаєте! Посада тимчасова. Успіху, на який надієтесь вам і вашій компанії, надіюсь , не принесе.
ромик Показати IP 12 Серпня 2015 11:15
Саня так тримати невiр що тебе не хочуть - не хоче те кодло шереметине головне не iди наповодку в колiсникiв бо винесуть з кабiнету разом з чимоданом
Ананім до ромик Показати IP 13 Серпня 2015 16:18
Так Саня Колісника протеже , правильно Зіновій якщо син не пройшов, то Саньок пройде!
Журналіст Показати IP 12 Серпня 2015 12:01
Старий як світ епізод із перестрілки в Криничці... http://gazeta.dt.ua/LAW/volodar_lisu.html "Отут треба пояснити, що таке підприємство лісового господарства для жителів лісового краю. Фактично все працездатне населення району пов’язане з лісом: хтось доглядає за деревами, хтось їх спилює, хтось пере робляє й продає. Не маючи іншої роботи, люди цілком залежать від лісу, від підприємства лісового господарства, а отже — і від директора. Усім відомо, що батько Зиновія Колісника керує підприємством «Волиньліс», тобто очолює всі лісогосподарства Волинської області. Його син Зиновій Колісник і поводиться відповідно як хазяїн краю. Того дня йому сказали, що кафе закрите, що тут працює міліція, попросили піти. Колісник повівся грубо, цинічно, матюкаючись, вимагав обслужити його з компанією. Далі він із товаришем (як з’ясувалося згодом, лісником Олександром Кватирком) почали зачіпати міліціонерів, спровокували конфлікт, не реагуючи на вимоги припинити хуліганство. Більш того, Колісник і Кватирко почали бити міліціонерів руками й ногами, погрожували вбивством. Колісник поранив, очевидно, ножем, ногу слідчому Ігореві Ісакову, потім хотів ударити його, лежачого на підлозі, каменем по голові. Тим часом Кватирко душив міліціонера Миколу Деркача, стискуючи йому горло спочатку руками, а потім вигином ліктя. Попередження про застосування зброї не змогло остудити запал «лісників», що розгулялися. Тільки попереджувальні постріли в землю змогли їх зупинити" Більше читайте тут: http://gazeta.dt.ua/LAW/volodar_lisu.html
Den Показати IP 12 Серпня 2015 12:03
Шановний Олександр Михайлович! Прийміть найщиріші вітання з приводу призначення на нову посаду. Переконаний, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Зичу Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Бажаю, щоб кожен день приносив Вам радість творчості, нові ідеї і мудрі рішення!
Квітка до Den Показати IP 12 Серпня 2015 13:12
Як бридко читати (такі гарні слова), які характеризуються одним словом д*п**из
Всезнайко Показати IP 12 Серпня 2015 12:05
Самооборона дзявкає, а караван іде...
грибочки Показати IP 12 Серпня 2015 12:12
лісівники мовчать, вони в шоці
працівник до грибочки Показати IP 12 Серпня 2015 16:19
ми приємно здивовані
Den Показати IP 12 Серпня 2015 12:16
Шановний Олександр Михайлович! Прийміть найщиріші вітання з приводу призначення на нову посаду. Переконаний, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Зичу Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Бажаю, щоб кожен день приносив Вам радість творчості, нові ідеї і мудрі рішення!
супер до Den Показати IP 12 Серпня 2015 12:41
дуже заскучали за вами, ми завжди купляли у вас п.зженний ліс (Володимир-Волинський , Цуманський ЛМГ).
Ліс Показати IP 12 Серпня 2015 12:18
А ви хотіли щоб вас призначили? Клоуни 123' анонім і светка.
Хвілолог Показати IP 12 Серпня 2015 12:42
Якесь комічне прізвище в "очільника" лісокрадів - думаю, що він довго не протримається.
Волинянин Показати IP 12 Серпня 2015 13:07
В Новочервищанському лісництві (де він раніше працював при мудрому керівництві Колісника) ліс залишився тільки понад дорогою. 200 метрів в сторони ...одні лісосіки. Тепер появиться більший масштаб. Дуже прикро, що ніяких змін не відбувається. Одна надія, що призначення ТИМЧАСОВЕ.
Анонім до Волинянин Показати IP 12 Серпня 2015 14:45
нема нічого такого постійного, як те, що тимчасове
Лісник Показати IP 12 Серпня 2015 13:29
Колісник повертає свої кадри!!!
Анонім до Лісник Показати IP 12 Серпня 2015 14:00
100 %, скоро й Зеня намалюється.
1111 Показати IP 12 Серпня 2015 14:02
Кримінал замяли, люстрацію не проволи Чудово!!!!!
чиновник Показати IP 12 Серпня 2015 14:08
А як же півторарічна боротьба проти колісників і його побратимів правих і лівих секторів, автомайданів і інших "громадських" організацій, які на усіх наводили жах? Як же тепер дивитимуться людям в очі саламатіни, шишки, бойки, сковери, ковальчуки, дружиновичі, данильчуки і іже з ними?.. Як вони тепер прозвітуються? Куди приточити, яке виправдання? Коту під хвіст? До чого тепер прирівняти їхню "працю"? До речі, ще жодного начальника в жодній області не представляв керівник громадської організації - асоціації лісівників України. Очевидно, представник Агентства соромився приїхати? А як же обіцянки в Агентстві волинським гінцям від лісової галузі? Чому так грубо ігнорується думка тритисячного колективу? Нічого не зрозуміло...
бюрократ до чиновник Показати IP 12 Серпня 2015 14:32
Тому,що в нас все тимчасове.Влада є тимчасовою по всій вертикалі.Тримається по два роки,а,що вже говорити про лісове господарство.
колектив до чиновник Показати IP 12 Серпня 2015 16:24
а з чого ви вирішили що колектив проти???? шеремета і його угрупування - це ще не весь колектив
Кватирко до чиновник Показати IP 13 Серпня 2015 16:23
"саламатіни, шишки, бойки,, ковальчуки, дружиновичі, данильчуки і іже з ними" у вас не має стільки грошей а в мене багато машин і........буде ще більше тепер.
логістика Показати IP 12 Серпня 2015 14:22
Нехай себе покаже, нехай не лягає під колісників і під аферистку з журналу, нехай зробить висновки з усіх півторарічних подій після відходу Колісників, то, можливо, й працюватиме. Хлопець сміливий, підприємливий, не дурний, молодий, енергійний. Тут весь секрет в тому, завдяки кому він прийшов до цього крісла. Є великі сумніви, що без допомоги Колісника, тому розпочати роботу з чистого листа буде важко. Якщо так, то він не зможе зайняти щодо цієї сімейки нейтральну позицію. Треба буде чимось жертвувати.
лісоповал Показати IP 12 Серпня 2015 14:28
Ну сказав же вам "проффесор" Кошарук,що принцип "проффесійності" треба враховувати.А Кошарук "проффі" ше той по бла-бла -бла.Ще досі ковельчани ждуть коли столицю Волині перенесе з Луцька до Ковеля разом з аеропортами і аквапарками.
ха-ха Показати IP 12 Серпня 2015 14:55
представили "нового" лісівника? Не смішіть. Він же за Колісника так пиз.ив ліс, що той аж шумів. А в біографічній довідці чогось не вказано попередні місця роботи. Надмірна скромність чи намагання не афішувати?
знаю Показати IP 12 Серпня 2015 15:04
кошарук його пролобіював щоб бути в долі за той ліс який ешелонами вивозиться за кордон, це гнила банда, кошарук музурка і самосика звільнив бо вони боролись із ькорупцією
до чиновника Показати IP 12 Серпня 2015 15:05
Шеремета, тобі ніхто не вгодить,ти показав на, що, ти здатний, в тебе гарно, одне виходить бігати від правих до лівих.
23 Показати IP 12 Серпня 2015 15:31
хах... шеремета мітить в екологію втікти
Анонім до 23 Показати IP 12 Серпня 2015 16:34
давно пора , ато всі думають що він винен в усіх смертних гріхах, народ - БАБЛО рулить, а яке бабло в Шеремети ? на відпустку в крайньому випадку .
До лісоповалів Показати IP 12 Серпня 2015 15:32
От вам на мозоль наступає Кошарук, що не так і все Кошарук винен, от народ. Хто пише видно ні на що не здатний і жаба мучить. Караван іде а моська дзяволить.
спецексперт Показати IP 12 Серпня 2015 15:41
Найпізніше у вересні Кабмін піде у відставку (Порошенку ж треба перед виборами якийсь козир). Разом з кабміном кануть у лету нинішні специ агентства і виконуючі обовязки. Лісівники, не переймайтесь, усе буде хокей. Я всіх вас знаю і пишаюсь вами. Ви - люди мужньої професії і перенесете усі незгоди і негаразди. Начальники приходили і відходили, а лісівники залишались. І на цей раз так буде, так що кватирко нехай насолоджується тимчасовим в.о. А кошарук завжди був штопаним презервативом. Таким собі, дорослим дитям. Чи в Ковелі, чи в Луцьку, таким залишиться навіть на смітнику. Його місцеперебування і посади нічого не міняють.
Еколог Показати IP 12 Серпня 2015 17:34
Шеремета, ми, шісток не любимо,не приніс нічого, ти, доброго лісовій галузі, і будь-ласка не лізь в нашу галузь.
д...лизам Показати IP 12 Серпня 2015 18:07
Кошарук то і є мозоль -на всю голову,прихвостень і пристосуванець.
......... Показати IP 12 Серпня 2015 21:52
Олександр Михайлович вітаю Вас з призначенням, нехай у Вас все вдається на новій посаді, а всі ці коментарі, це просто Вам заздрять!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до ......... Показати IP 12 Серпня 2015 22:34
Дякую куме
Лучанка Показати IP 13 Серпня 2015 00:54
А цікаво чому українське громадянство з 1991 року, ким був до того?
Анонім до Лучанка Показати IP 13 Серпня 2015 09:14
а до того був Форточка
Гриб Показати IP 14 Серпня 2015 11:50
Шеремета мудрий керівник. Без нього якщо господарство залишиться зараз, то буде труба. Важко буде справитись.
ліс Показати IP 19 Серпня 2015 08:41
Вертається стара нова влада з прогнившим дном .тримаймось люди
ЯЯЯ) Показати IP 27 Вересня 2015 21:23
Кватирка заставляє своїх робочих підписувати документ про те що він чудовий начальник. Просто жах
різноробочий Показати IP 28 Вересня 2015 11:30
Директори лісгоспів та ітп схаменіться не підписуйте ніяких документів на підтримку кватирки,Вам що, знову захотілося в рабство?Знов хочеться лягати спати з думкою чи прокинетесь Ви директором чи лісничим чи безробітним,не вірте ніяким обіцянкам кватирки все одно кине Вас усіх,хочете дорізати останні сосни на будинки з дикого бруса та дуби вивезти в цуманський док,насадження зрідити до 0,2-0.3,будьте людьми і справжніми ЛІСІВНИКАМИ хватить боятися колісників, кватирок,покажіть, що не втрачена,честь і гідність,що люди на майдані загинули не для того щоб до влади повернулись злодії і далі принижували та знущались з Вас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus