USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Другий тур виборів мера: у Луцьку оновлюють дані про виборців

2 Листопада 2015 16:18
При виготовленні списків виборців для проведення повторного голосування з виборів Луцького міського голови будуть враховані зміни у персональних даних виборців, подані у відомостях періодичного поновлення за станом на 3 листопада.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Нагадаємо, у виборах мера у Луцьку на 15 листопада оголошено другий тур. У ньому змагатимуться чинний міський голова Микола Романюк, який балотується від БПП «Солідарність», та кандидат від «Укропу» Олександр Товстенюк.

Отож, постановою Луцької міської виборчої комісії від 30 жовтня 2015 року № 67призначено проведення повторного голосування з виборів Луцького міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі на неділю 15 листопада 2015 року.

Передача іменних запрошень дільничним виборчим комісіям відбудеться 9 листопада, передача списків виборців — 12 листопада.

Якщо зміни в персональних даних виборця відбудуться у період з 4 до 9 листопада, для того, щоб проголосувати, виборцю необхідно звернутись у відділ ведення Держаного реєстру виборців до 9 листопада включно для внесення таких змін.

Звернутись до суду із адміністративним позовом про уточнення списку виборців можна до 12 листопада включно.

Оскільки списки виборців виготовляються на основі даних Державного реєстру виборців, закликаємо вас перевірити своє включення та правильність внесення персональних даних вже зараз. Для цього необхідно особисто звернутись з паспортом у відділ ведення Державного реєстру виборців або скористатися електронним ресурсом “Особистий кабінет виборця” на сайті Центральної виборчої комісії, а також за посиланням через банер “Виборець повинен знати” на сайті Луцької міської ради.



Якщо 25 жовтня Ви виявили неточності щодо себе або інших осіб, або не знайшли себе (інших осіб) у списку виборців, не зволікайте із зверненням до відділу ведення Державного реєстру виборців, - нагадують у міськраді.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, кабінети 109, 103. Відділ працюватиме у робочі дні — з 8.00 до 17.15, у вихідні — з 9.00 до 18.00 (перерва з 13.00 до 14.00).

Довідки за телефонами : 777 917, 777 953.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 2 Листопада 2015 17:03
ми за молодість і за рух вперед! ми за Товстенюка!!!!!!!!!!!!!!!!!
КОМПЕТЕНТНИЙ Показати IP 2 Листопада 2015 17:05
Ну й навіщо такий цирк?? Поршенам за дві доби опісля виборів виправили рейтинг з 11% на 16% в той час коли у решти партій він опустився на процент півтора!!!!!! Так станеться й знову......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus