USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нам чужого не треба, але й свого не віддамо», - Олександр Товстенюк

25 Жовтня 2015 20:02
Член політради партії «Українське об’єднання патріотів –УКРОП», перший номер в списках до Луцької міської та обласної рад Ігор Палиця та кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк розповіли про те, чого очікують від виборів в рідному місті.

Сьогодні – надзвичайно важливий день для майбутнього Волинського краю, адже волиняни обирають депутатів до сільських, селищних, міських, районних, обласних рад та сільських, селищних і міських голів. Відтак, від результатів голосування залежить, як розвиватиметься кожен населений пункт краю наступні декілька років.

Член політради партії УКРОП, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця зауважив: чинне законодавство сьогодні не досконале. Безумовно, розвиток партійної системи, відкриті списки – це правильно. Але виборча система не повинна бути такою, коли переможці на округах можуть не потрапити в раду.

«Я думаю, що закон не зовсім такий, яким має бути. Я вважаю, не повинно бути такого, що кандидати, які перемогли на окрузі, за цією системою підрахунку не проходять в раду, і від округу люди не мають депутата, за якого проголосували», - зазначив політик.
Крім того він додав: результати оприлюднених соцопитувань напередодні виборів не завжди відтворюють справжній стан речей.

«Сьогодні всі силові органи, правова система працює на те, щоб залякати людей. І люди не кажуть правди. Пройдуть вибори, і ми подивимося, наскільки відповідає соціологічне опитування тому, що ми отримали. Для когось, безумовно, це стане несподіванкою», - зауважив він.

Ігор Палиця переконаний, що Луцьк стане європейським містом, а область - процвітаючим краєм.
Кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк, своєю чергою, додає: місто потребує змін. І саме за зміни в рідному Луцьку він сьогодні проголосував на дільниці, де зареєстрований.
«День виборів у Луцьку минає спокійно. Мій розпочався із тренування. Потім проїхався дільницями, аби побачити, яка там атмосфера і як загалом відбуваються вибори. Напруги не відчув, хоча активність виборців, на жаль, невисока. Неприємно було бачити на деяких дільницях порожні бюлетені в урнах. На деяких узагалі написана нецензурщина. Прикро, що не всі громадяни розуміють важливість виборів і власного голосу. Хай там як, у мене все ж є сподівання, що врешті-решт реалії нашого життя після виборів почнуть змінюватися», – поділився враженнями кандидат в мери обласного центру.
Розповів Олександр Товстенюк і про те, що напередодні старту виборів уночі невідомі поширювали листівки у стилі «чорного піару» проти політичної сили, від якої він балотується.

«Нам відомі такі факти. Це район ДПЗ, вулиця Львівська, проспекти Соборності й Відродження. Не знаю, навіщо це робити. Краще б опоненти займалися собою», – прокоментував він.

На запитання про проміжні підсумки, він пояснив: говорити про будь-які результати ще рано. Головне - справедливий підрахунок голосів і чесність опонентів.

«Думаю, що в ДВК професіоналів вистачає, аби чесно підрахувати голоси. Що стосується нас, то нам чужого не треба, але й своє не віддамо», - каже про результати голосування Олександр Товстенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 25 Жовтня 2015 20:14
Саша - красава! Удачи тебе.
321 до 123 Показати IP 25 Жовтня 2015 20:19
а точніше - красавчег
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 20:18
«НАМ ЧУЖОГО НЕ ТРЕБА, АЛЕ Й СВОГО НЕ ВІДДАМО» - гарні слова. Тільки що він буде співати, коли Польща, Румунія, Словенія і Росія пред'являть свої вимоги по реструтізації. А без цього навіть про асоціацію з ЄС Украні потрібно забути.
Лучанка до Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 23:50
А яке відношення "реструтізація" має до виборів у Луцьку? До речі, не "реструтізація", гігант мислі ви наш, а реституція...
Кока Показати IP 25 Жовтня 2015 23:59
Невже вдасться посунути Романюка. Іде молода команда до влади ?
Тока до Кока Показати IP 26 Жовтня 2015 12:23
Якесь таке саме відчуття було коли обирали яника - вроді й "сурйозний буде і ответствєнний" - а он яким боком вилізло.. А от якщо лучани знову виберуть Колю буратіна - то це буде ще один крок назад у розвитку Луцька. Це таке кодло.. вам краще не знати..
марта. Показати IP 26 Жовтня 2015 07:52
...цікаво,що зміг-би зробити для міста і (чи вже зробив?) пан претендент сам,без щедрого спонсора?
Макс до марта. Показати IP 26 Жовтня 2015 09:01
Я лумаю те саме, що пан Романюк. За бюджетні кошти всі можуть робити, а зі свого карману дістати і зробити щось для людей одиниці, такі як Палиця.
anet до марта. Показати IP 12 Листопада 2015 13:23
цікаво, а що поганого в тому, що щедрий спонсор допоможе панові претенденту зробити щось для міста?
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2015 11:16
Можна подумати дістав зі свого карману?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus