USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екс-начальник волинської міліції керуватиме в Києві

23 Липня 2014 09:18
Нового очільника представив особовому складу київської міліції заступник Міністра внутрішніх справ України Чеботар Сергій Іванович. Цю посаду обійняв генерал-майор міліції Терещук Олександр Дмитрович. Про це інформують у прес-службі ГУМВС Києва.

Сергій Чеботар наголосив, що новопризначений начальник – це досвідчений керівник, який пройшов усі щаблі міліцейської структури. На представленні були також присутні заступники Київської міської держадміністрації, які висловили сподівання, що з новим очільником міліція столиці зміниться в цілому.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Чеботар Сергій Іванович під час свого виступу зазначив: «Наша міліція має бути такою, якою її хочуть бачити люди! Ми сподіваємося, що в Києві буде панувати закон і порядок».

Нагадаємо, що Олександр Терещук керував волинською міліцією з 2012 року.

Своєю чергою, генерал-майор міліції Олександр Терещук подякував всім присутнім за високу довіру. Він пообіцяв, що спільно з працівниками столичної міліції вони докладуть максимум зусиль, аби кожен громадянин міста жив з відчуттям повної безпеки.

Довідково:

Генерал-майор Олександр Терещук народився 11 лютого 1964 року на Вінниччині. Роботу в органах внутрішніх справ розпочав у червні 1984 року.

Перша посада в міліції – міліціонер відділення внутрішніх справ на станції «Христинівка» відділу внутрішніх справ на станції імені Т. Г. Шевченка Південно-Українського управління внутрішніх справ на транспорті.

Після навчання у Київській вищій школі МВС СРСР у 1991 році працював старшим інспектором профілактики Ленінського райвідділу внутрішніх справ УВС міста Києва, згодом – старшим інспектором відділу по керівництву дільничними інспекторами міліції Старокиївського районного відділу внутрішніх справ УВС міста Києва.

З вересня 1995 року працював у Головному управлінні МВС України в місті Києві старшим інспектором інспекції у справах неповнолітніх Управління карного розшуку, старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх, заступником начальника відділу професійної підготовки – начальником відділення організації бойової підготовки Управління по роботі з особовим складом, заступником начальника відділу професійної підготовки Управління по роботі з особовим складом, заступником начальника Управління роботи з персоналом – начальником відділу професійної підготовки.

З жовтня 2005 року по січень 2008 року працював начальником Печерського районного управління Головного управління МВС України в місті Києві.

З березня 2008 року по березень 2010 року був заступником начальника Головного управління МВС України в місті Києві – начальником Управління кадрового забезпечення.

З березня 2010 року по червень 2012 року працював начальником Голосіївського районного управління Головного управління МВС України в місті Києві.

З червня 2012 року по листопад 2012 року обіймав посаду начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.

17 листопада 2012 року очолив Управління МВС України у Волинській області.

Відзначений багатьма відомчими нагородами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Нормальний Показати IP 23 Липня 2014 09:25
Що, гузьок, спіймав облизня разом з данильчуком?
иван Показати IP 23 Липня 2014 09:26
тік-так-тік тік казочка про колобка -героям янтаря
сержант Показати IP 23 Липня 2014 10:24
Це крупний спеціаліст по керуванні українським бидлом
Всезнайко до сержант Показати IP 23 Липня 2014 11:15
Хто, гузь і данильчук?
гузь, данильчук Показати IP 23 Липня 2014 11:42
КЛОУНИ
Андрій Показати IP 23 Липня 2014 11:55
Безперечно пан Терещук має багатий досвід співпраці з бандитцьким режимом Януковича.В верхах напевно не знають про його подвиги на Волині?Можливо знову формуються ескадрони Захарченко ? Танцюємо на граблях і чекаємо МАЙДАНА №3 "Потоптаної гідності".
На)(уй Показати IP 23 Липня 2014 12:15
Може нех...й їхати на схід,а в себе лад треба навести. Або їхати за умови ,що буде з тих ,що зараз там створено антикорупційний підрозділ?
Анонім Показати IP 23 Липня 2014 19:19
Як можна цю ско***у на таку посаду
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 23 Липня 2014 19:42
Якщо по вашому це с...на, то як же назвати тих хто його призначає? А проблема в тому, що у нас однією мітлою всіх повимітали і ПРОФЕСІОНАЛІВ теж! Професоналів у нас не цінують. Ну Гузь і команда по "очистці" дуже старались під хвилю перемін. Їх заклинило на люстрації, а вона в Україні поки не здійснюється - Законів нема на цю процедуру, так у ВРУ стверджують.От і старі -нові верхи про свої кадри не забувають.
иван Показати IP 23 Липня 2014 22:31
Вертайтеся хлопці живі і здорові з війни - За всіх вас будем голосувати і направляти на вищі державні посади бо одну падаль міняють на другу а роботи як небуло так і небуде :
Apotamkin Показати IP 28 Липня 2014 10:26
мены здається хтось тут засидився заздрить багатьом людям! До біса все--він виконував і виконує накази! чого вам всі не зрозуміти? скажете щось не так? я не правий? тоді беріт вили і їдьте виконуйте накази на війну, допожіть ділом нашим хлопцям а не теревенькайте тут хто паганий а хто ні! навчіться виконувати накази та прослужіть стільки скільки генерали служать а потім будете на пенсії щось коментувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus