USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Герой-депутат» чи все ж таки самозванець Ігор Лапін? Частина ІІІ

30 Березня 2017 15:51
Продовження цікавих фактів з життя «чесного» народного депутата від Луцька Ігоря Лапіна опублікував у себе на сторінці у Фейсбук Ігор Рицко (позивний Алмаз).

Нагадаємо, днями екс-заступник командира батальйону «Айдар» волинянин Ігор Рицко викрив маловідомі факти з біографії нардепа від Луцька Ігоря Лапіна. Виявляється, нинішній політик заробляв на підкупі суддів, контрабанді спирту і сигарет, видобутку бурштину та легалізації автомобілів.

Окрім того, з'ясувалися деякі нові подробиці біографії Ігоря Лапіна: зокрема, «героїчна служба», купівля квартир на підставних осіб та незаконне захоплення автомобілів на окупованих територіях, нібито на потреби АТО.

В одному зі своїх постів Ігор Рицко зупиняється і на найбільш кричущих моментах біографії нардепа.

Його допис подаємо без змін:

Стрілянина нардепа Ігоря Лапіна у Луцьку. Вражаюче відео з місця події

НАВІЩО СТРІЛЯВ «ВОРОШИЛІВСЬКИЙ СТРІЛОК»?

Влітку минулого року спокійне та затишне місто Луцьк сколихнула надзвичайна подія – у спальному районі міста, на вулиці Арцеулова, стріляли з вогнепальної зброї. Стрілець ніхто інший, як народний обранець від Луцька Ігор Лапін. Деталі цієї справи і по сьогодні покриті мороком, адже у стрільця і у грабіжників зовсім різні версії інсценування події.

За безпорадну та хаотичну стрілянину, під час якої, на щастя, ніхто не загинув, нардеп не поніс жодної відповідальності. Вражає, правда? Судять лише грабіжників!!!

Нещодавно мені до рук потрапило відео із місця події, і, чесно кажучи, я був шокований. На годиннику 8.11 ранку, вулиця Арцеулова, спальний район міста. Жителі прилеглих будинків поспішають на роботу, матері з маленькими дітками до дитячого садочка. Ніщо не віщувало біди і тут таке, пограбування зі стріляниною, хаотичною стріляниною.

Припаркувавши власний автомобіль поблизу будинку, де проживає Корнійчук Олена Володимирівна (та її син Лапін Олексій - за наявною інформацією, позашлюбний син народного депутата), народний депутат Ігор Лапін залишив на передньому сидінні свою барсетку. Це стало «ласим шматком» для злочинців, які випадково опинились «в потрібному місці, в потрібний час» і не змогли утриматись від спокуси розвести «Лічность Обманутою Хуліганами».

Вони безперешкодно забирають барсетку із автомобіля нардепа, намагаючись якнайшвидше зникнути з місця події. В цей час свідки звернули увагу Лапіна на те, що його «шикарно розводять». До честі злочинців, барсетку із зброєю йому повернули. В них хоч честь є на відміну від Золи. От тут і розпочинається сцена, якої не побачиш в американських бойовиках…


Зрозумівши, що він став жертвою пограбування та побачивши зловмисників, які намагаються втекти, наш «герой» вирішує зупинити грабіжників із вогнепальною зброєю в руках. Не зупиняє його й те, що в ранішню пору на вулиці повнісінько людей, матерів з дітками.

Заблокувавши злочинцям виїзд своїм автомобілем, він дістає пістолет, перезаряджає його і чекає заздалегідь готуючись стріляти. На опублікованому відео видно, що в той час, коли на великій швидкості поряд промчав автомобіль злочинців, Ігор Лапін, не задумуючись, здійснює шість-сім хаотичних пострілів йому вслід. Не зупиняє «ворошиловського стрілка» й те, що по траєкторії руху автомобіля проходять люди і тільки з Божої ласки ні одна із куль не досягає цілі.

Опісля народний обранець о 8.20 поспішно їде, повертаючись на місце злочину близько 10.30 вже з працівниками поліції. Де він був весь цей час і чому відразу не викликав на місце злочину працівників правоохоронних органів і з ким та про що домовлявся - достеменно невідомо.

Як згодом з’ясовується, Ігор Лапін стріляв не із нагородної зброї отриманої за «особливі заслуги», а з іншого, незареєстрованого пістолета, а гільзи на місце події були підкинуті. В даній справі запитань і досі більше ніж відповідей. Як може депутат Верховної Ради, обраний лучанами, стріляти в Божий світ, як в копійку? Чи були його дії свідомими, коли він стріляв в бік авто злочинців, а зовсім поряд проходила мама з дитиною? Чи можна таким людям взагалі давати зброю не перевіривши його на адекватність? Чому народний обранець залишився не покараним?

Ці і багато інших питань й досі залишаються без відповіді. І все це підтверджує лише той факт, що народний депутат Ігор Лапін відчуває свою безкарність в системі постмайданівських координат, навіть якщо б від кулі «снайпера» загинула дитина… Та на все є суд людський, і саме люди дадуть належну оцінку діям народного обранця.

P.S. За свої протиправні та злочинні дії Ігор Лапін відбувся лише адміністративним штрафом за порушення умов використання та застосування зброї. Дивіться і робіть висновки.

Далі буде…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2017 16:31
Ех, Лапін! Не бачити Лапіну ще одної каденції у ВР як свої власні вуха!
Фермер до Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2017 17:05
Г*вно в великій кількості вже є цінним органічним добривом....для майбутнього врожаю...
34 до Анатоль_ Показати IP 31 Березня 2017 07:30
А Рицко точно такий самий, ні совісті ні честі
Вася до Анатоль_ Показати IP 31 Березня 2017 10:29
А сейчас нельзя ли организовать отзЫ́в (возврат) депутата из депутатов обратно в народ??? Желаем его видеть в наших рядах.
вася Показати IP 30 Березня 2017 17:14
лапин-вор в законе .волынь-плачет!
Василь Показати IP 30 Березня 2017 17:20
а як же АТОшнік? (до речі бойовий, бачили на передку) в нас же що не роблять АТОшніки все вірно чи в ВАС подвійні стандарти?
Фигвам до Василь Показати IP 1 Квітня 2017 13:11
Ну так и Ляшко "на передку" рекламные клипы снимал.)))))
Тарас Показати IP 30 Березня 2017 17:23
От жеж пiтар...
Анонім Показати IP 30 Березня 2017 17:36
В "лапи" бабло перемогло совість, яку він хоть частково мав.
ввс Показати IP 30 Березня 2017 18:03
в 90-е годы лапин был уволен из ввс официально по состоянию здоровья,а по правде за воровство.должен был состояться офицерский суд чести но...
До ВВС Показати IP 30 Березня 2017 21:39
Лапін був у 806 бап замполітом роти що він міг украсти.
Анонім до До ВВС Показати IP 30 Березня 2017 22:16
дела на офицеров
щвондєр до До ВВС Показати IP 31 Березня 2017 13:50
...червону папку замполіта...
Анатолій Показати IP 30 Березня 2017 21:52
А коли почнуть писати за Рицька.. Тоже не кращий.
Наталка Показати IP 31 Березня 2017 08:37
Я знаю Ігоря Лапіна, як адвоката ГОПНИКА .Знаю багато людей ,якіх він дурив на гроші граючи на їхній біді.Це людина без моралі.Чорт з мандатом депутата.
Петьо Показати IP 31 Березня 2017 09:37
Він не АТОшнік він Г..ншнік,б*дло...
Aero Показати IP 31 Березня 2017 20:17
Чорна "беха", барсетка, ствол, розборки. 90-ті вже давно скінчилися, але наш депутат безнадійно в них застряг. Видно сумує серце за тими часами, коли можна було творити безпредєл, і все сходило з рук. Хоча, судячи з того, що ніякого суттєвого покарання за свій вчинок він не поніс, для певних категорій осіб загалом нічого не змінилося.
Юрій Показати IP 1 Квітня 2017 11:38
Гарно люди характеризують свого обранця =) тільки де ж той розум коли ми робимо вибір на голосуванні, а зара в кого не спитай то виявиться що ніхто й не голосував за нього.
Фигвам Показати IP 1 Квітня 2017 13:14
Старая прописная истина, что порядочный человек во власть не полезет, известна всем. Но наивность человеческая неистребима.))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus