USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова облради одноосібно призначав голову спортшколи

5 Серпня 2014 15:42
Голова Волиньради від «Батьківщини» Валентин Вітер одноосібно вирішив долю керівництва Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Про це свідчить його розпорядження від 1 серпня 2014 року, розміщене на сайті Волиньради, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Згідно з документом, Вітер розпорядився призначити Авраменка Андрія Миколайовича на посаду директора Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності на контрактній основі терміном на 5 років з 4.08.2014 року.

Нагадаємо, депутати Волинської обласної ради не проголосували за продовження контракту з директором Школи вищих спортивних досягнень Миколою Зайченком. Це питання розглядали під час сесії 14 березня.

Натомість, викладачі ШВСМ та спортивний актив області просили призначити керівником школи відомого спортсмена Андрія Булковського.

Як відомо, призначення керівників обласних закладів в обхід рішення сесії Волиньради практикував попередній голова ради Володимир Войтович, підконтрольний колишньому губернатору-регіоналу Борису Клімчуку.

Два роки тому депутати так і не проголосували за призначення Зайченка керівником ШВСМ. Тоді колектив просив на посаді залишити Петра Чикиду. Однак тодішній голова облради Володимир Войтович своїм розпорядженням вирішив кадрові питання. У результаті директором Школи став все ж таки Микола Зайченко, а Петро Чикида – його заступником.

Наприкінці травня 2014 року депутат В’ячеслав Рубльов запропонував, щоб кандидатів на посаду заслухали на комісії замість того, щоб проводити конкурс. Тож вирішили рекомендувати головам облради та ОДА внести на розгляд комісії пропозиції щодо кандидатів на посаду директора ШВСМ. Потім буде їхнє обговорення, після чого питання про призначення винесуть на сесію облради.

У липні на посаду очільника Волинської школи вищої спортивної майстерності було три кандидати, проте комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради після тривалих дискусій більшістю голосів таки підтримала одного із них.

Щоправда, рішення депутатського корпусу з цього питання Валентин Вітер чекати не став. Він підписав відповідне розпорядження у міжсесійний період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
так так Показати IP 5 Серпня 2014 17:11
Вже взагалі берегів не бачить той Вітер? Владу почуяв?!
член громади Показати IP 5 Серпня 2014 17:55
Вітер веде себе зухвало і вважає, що вхопив Бога за бороду. Помиляється цей вгодованець з кривим ротом. Як прийшов, так і піде, тільки піти доведеться трішки гірше: під свист громади.
Валіку Вітеру Показати IP 5 Серпня 2014 20:15
коментар було видалено
Всезнайко до Валіку Вітеру Показати IP 5 Серпня 2014 23:54
коментар було видалено
правдолюб Показати IP 6 Серпня 2014 08:25
Я так зозумив що "Волинськи новинки " повнистью пидконтрольни пану Витеру ,до слидкуючи за новинками вси зауваження в сторону циейи посадовойи особи чомусь в терминовому порядку видаляються!!!
Цвіт до правдолюб Показати IP 8 Серпня 2014 00:20
Але статтю, яка виставляє Вітра не в найкращому світлі, все ж опублікували. )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus