USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова ЦВК може дати свідчення про фальсифікації на виборах Порошенка

15 Грудня 2016 11:56
Політолог Костянтин Бондаренко на своїй сторінці в ФБ припустив, що Глава Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, якому вручили підозру, може дати свідчення з приводу "однієї виборчої компанії" і перетворення "цифри 47,5 в 54,7".

Як пише Страна.ua, політолог, ймовірно, має на увазі президентські вибори 2014 року, в першому і єдиному турі яких Петро Порошенко, згідно з офіційними даними, набрав якраз 54,7% голосів. У той же час, в політичному середовищі курсують чутки, що йому "натягнули" відсотки, щоб вибори пройшли в один тур.

Нагадаємо, раніше німецьке видання Deutsche Welle, аналізуючи, звідки взявся рейтинг Порошенка на час виборів, та чому в ЗМІ «вдень зі свічкою» не знайдеш жодного компромату на Петра Олексійовича, публікувало деякі факти з біографії Порошенка, одного із засновників Партії регіонів, друга Миколи Азарова. Зокрема, ще на початку травня 2014-го директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін, заявив, що рейтинг Порошенка побудований за принципом «Баба бабі сказала».

«Якщо така людина прийде до влади і стане президентом України, це стане гримучою сумішшю, олігарх і політик в одному флаконі, суміш їжачка і вужа. Тоді це буде становити небезпеку для цілої країни», - попереджав напередодні президентських виборів Олег Соскін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 15 Грудня 2016 13:28
Може чи скаже? Чи раптовий інфаркт міокарда? Дивимося кіно.
БПП Показати IP 15 Грудня 2016 14:17
Одне суцільне розчарування і негідником Петром і усіма злочинцями хто в цій партії влади.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2016 15:56
пеця від вітюхи недалеко втік. хіба що в відвертий кримінал не вліз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus