USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Готель «Світязь» у Луцьку повернули державі

4 Березня 2014 12:12
Вищий господарський суд України задовольнив касаційну скаргу прокуратури та визнав право власності на майно готелю "Світязь" у Луцьку за державою, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наразі вживаються заходи задля фактичної передачі майна балансовою вартістю понад 4 мільйони гривень Фонду державного майна України.

Нагадаємо, ще у жовтні 2011 року прокурор Луцька, аби витребувати готель із незаконного володіння й повернути його в державну власність, звернувся до господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до ПАТ "Волиньтурист" та виконавчого комітету Луцької міської ради.

Рішенням господарського суду Волині позов прокурора повністю задовольнили.

Однак після поновлення процесуальних строків на апеляційне оскарження, ПАТ "Волиньтурист" оскаржило це рішення у Рівненському Апеляційному суді.

Постановою Рівненського апеляційного господарського суду від 25 вересня 2013 року рішення господарського суду Волинської області скасували.

Не погоджуючись з прийнятим апеляційною інстанцією у справі рішенням, прокуратура Рівненської області оскаржила його в касаційному порядку.

Відтак за втручання органів прокуратури майно готелю "Світязь" у Луцьку повернуть державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правець Показати IP 4 Березня 2014 15:26
не отримав прокурор Парака свою долю і на маеш дулю одна буква а різниця яка
степан Показати IP 4 Березня 2014 16:13
Хто знає де проживає Г.Скиба ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus