USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Готовність об’єктів цивільного захисту Волині – «нижче плінтуса»

23 Вересня 2014 08:15
Захисні споруди цивільного захисту населення Волині не готові до використання за призначенням. Про це заявив головний рятівник області.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 22-го вересня.

«У нас є затверджений робочий план дій щодо забезпечення готовності органів, які відповідають за цивільну безпеку. Цим планом передбачене виконання низки заходів, спрямованих на забезпечення готовності органів управління та сил цивільного захисту області в умовах надзвичайних ситуацій. Серед цих завдань – приведення захисних споруд цивільного захисту для готовності використання за призначенням. Однак сьогоднішній стан справ показує, що захисні споруди цивільного захисту населення не готові до використання за призначенням. Основні причини: підтоплення, руйнування огорож, металевих конструкцій та вихід з ладу систем життєзабезпечення», - інформує начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук.

З огляду на це губернатор зобов’язав керівників районів і міст на наступне засідання колегії представити інформацію-звіт, що вони вже зробили і як бачать цю роботу на 2014-15-ті роки.

«У нас ступінь готовності області «нижчий плінтуса». Є цілий ряд документів зі столиці стосовно виправлення ситуації, і хочу, аби це було не лише на паперах», - наголосив Гунчик.

Варто зауважити, що на Волині є 242 потенційно небезпечних об’єкти, з яких 173 – об’єкти підвищеної небезпеки і 12 – хімічно-небезпечних об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 23 Вересня 2014 08:31
На автозаводі одне з найбільших бомбосховищ Луцька, нехай Гунчик похвалится станом приміщення.
думаю так Показати IP 23 Вересня 2014 08:35
"Захисні споруди цивільного захисту населення Волині не готові до використання за призначенням". Після цих слів генерал Грушовінчук мав би добровільно зняти свої погони і написати рапорт про відставку.
иван Показати IP 23 Вересня 2014 09:11
фрау меркель задоволена-грошовинчук несподивано занепокоений що в луцьку е ще бомбосховище е ци примищення неспродали
Тарас Чурило Показати IP 23 Вересня 2014 11:29
Всі бобмбосховища здані в ореннду під бари. А взагалі треба думати як війну припинити, бо ніякі бомбосховища нам не допоможуть
Чиновники Показати IP 23 Вересня 2014 14:39
Чиновники, які відповідно до своїх посадових обовязків повинні були слідкувати за станом цих обєктів стануть перед судом і чи повернуть державі зарплату, яку отримували роками ні за що? От як настануть такі часи, що вони понесуть кримінальну і матеріальну відповідальність, Україна відбудеться, як держава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus