USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гройсман здивував українців своїм автопарком

17 Квітня 2016 23:05
Друг президента, спікер Верховної Ради, Володимир Гройсман очолив уряд України. Для більшості українців він — особистість досить загадкова. До 2014 року про нього взагалі велика частина країни нічого не знала.

До приходу в парламент, з 2006 року, Гройсман очолював міськраду Вінниці — міста, в якому зосереджений бізнес Петра Порошенка. За свою кар’єру чиновника соратник президента змінив близько десятка автомобілів — від «Жигулів» до люксового британського позашляховика, на якому їздить і зараз, - повідомляють на сайті AutoDriving.net.

Отже, сьогодні Володимир Гройсман їздить на двох автомобілях: особистому Range Rover і службовому Mercedes-Benz 600. Останній опинився в центрі скандалу, коли в грудні 2015 року «Правий сектор» заявив, що для машини спікера закупили шини за 272 000 гривень.

«Автобаза управління справами апарату Ради придбала шини для броньованого Mercedes-Benz 600. У спікера Гройсмана комплект з чотирьох літніх шин виробництва Michelin по 68 000 гривень за штуку», — запевнила прес-служба Правого сектору.

Range Rover Гройсман купив в 2013 році, коли ще був міським головою Вінниці. На автомобілі навіть збереглися вінницькі номера — АВ 9999 АС. Після покупки він запевняв місцеві ЗМІ, що придбав «Ровер» за власні гроші, «як і всі попередні автомобілі».

«… Автомобіль влаштував мене по співвідношенню: ціна-якість. Коштує він від 1,09 мільйона гривень в базовій комплектації», — заявив у вересні 2013 року Гройсман.

До «Рендж Ровера» однопартієць президента їздив на іншому позашляховику — дизельному Toyota Land Cruiser 200 з 4,5-літровим двигуном. Цікаво, що авто було під тим же автомобільним номером, що і Range Rover — АВ 9999 АС.

За спогадами самого Гройсмана, першим автомобілем, за кермо якого він сів в 15 років, була батьківська «Нива». Потім майбутній мер Вінниці водив «Жигулі». Пізніше у нього з’явилися два «німця» — Audi і Volkswagen. Правда, їх моделей чиновник не уточнює.

Гройсман також їздив на Lexus (модель не уточнюється) і Toyota Land Cruiser Prado.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Мойша Показати IP 17 Квітня 2016 23:30
О як це по єврейськи!
НЕ СМІШІТЬ до Мойша Показати IP 18 Квітня 2016 08:15
та в депутатів Луцької міськради є крутіші автомобілі ніж в довговічного мера Віниці.Хто не був в Віниці і не чув як про нього відгукуються містяни нехайц краще помовчить...Тому що купити голос можна на виборах і то 50-70 тис.не більше.а коли кожен віничаннин каже про позитивні зміни в місті за його правління це купити неможливо...а номерні знаки можна хоч 50 років не міняти і це все законо
я до Мойша Показати IP 20 Квітня 2016 20:09
Великий дядько каже що буде знижувати тиск на підприємців. Ющенко знизив. Янукович знизив. Турчинов знизив. Арсеній знизив. Тепер податківці повинні приходити до підприємців і казати: "Ніякого тиску, ми прийшли Вас поцілувати в заднє місце". ДЕ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЖИТТЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анатоль_ Показати IP 17 Квітня 2016 23:53
Молодець! І автівочки те що треба!
закон Показати IP 18 Квітня 2016 06:52
Всім не завадило би знати, що кілька тисяч років тому Бог постановив, щоби бізнесменів, які працювали заради зиску, всяких порушників законів і правил, а також чужинців, - не обирали начальниками над народом. Ця постанова не є Божою забаганкою, а оберігає нас від тих бід, які принесла зграя Януковича, чи Порошенка. Їх Бог називає «менше, ніж ніщо», а тих, хто їх обирав до влади – огидою. Більше того, Бог каже, що ті, хто ходить голосувати, не хочуть щоби Він царював і наказує всіх їх привести і на Його очах повбивати. Це страшна пересторога і описана вона в притчі «про 10 мон срібла».
БЕЗПРЕДЕЛ Показати IP 18 Квітня 2016 06:55
ТІльки "нерозумний" міг на щось добре від Європи сподіватися після таких "демонстративних" проявів правового нігілізму (перекладаю для відповідної категорії громадян - беспределу), корупції та соціального егоїзму, як у нас (особливо в останні роки). Завдання стосовно руйнування в особі України і Росії конкурентів (економічних, політичних всіляких) вони "нашими руками" та "за наш рахунок" виконали.
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2016 06:56
Хоть не рассказывает что не его или падарили..
мама мія Показати IP 18 Квітня 2016 09:57
Почекайте, він ще добряче хапане...а ми будемо знову ж у ду.і., цюпєт по осені рахують...почитаєм декларацію по закінченні каденції того Гройсика...і на хвіст солі їм насипемо..."європейці"
віталій Показати IP 18 Квітня 2016 11:12
а як може бути одинакові номери на двох різних автомобілях .звідси висновок що закон не для всіх одинаковий.все дуже сумно
Автомобіліст до віталій Показати IP 19 Квітня 2016 00:48
Уважно читай, щоб не задавати тупих питань, в тексті ж чітко написано - до Рендж Ровера їздив на Тойоті!!! Що тут тобі не зрозуміло з номером - зняв з реєстрації Тойоту і той номер зареєстрував за новим авто - Ренджиком.
андрій Показати IP 18 Квітня 2016 13:16
тоже здивував мене. от син шумського на такому самому Range Rover, а Вітьок, який рать, на Lexus і питання? яка зарплата у колгоспників, а цікаво скільки дає на пай???
реаліст. Показати IP 18 Квітня 2016 20:53
Будь-який чиновник у котрого витрати більші за офіційні доходи - К О Р У П Ц І О Н Е Р !!!! Руйнівник Держави ,БАТЬКІВЩИНИ !!! Для них нічого святого крім "БАБЛА" не існує, а тому ні про яку моральність говорити не потрібно .Нещодавно почув один вислів:" Посмотрите на ох......ную жизнь чиновников , а тем временем на селе последний х.й без соли доедают". Ось так.Вибачте за не зовсім літератирний вислів, але він нажаль дуже відповідає нинішній ситуації.
Dbyybr Показати IP 9 Травня 2016 13:59
Шановні! Дайте человеку поработать.. А там будим посмотреть.
Дидусь. Показати IP 30 Травня 2016 19:59
Это вы точно подметили.Чистая правда..
дидусь. Показати IP 30 Травня 2016 20:00
Ой наплачимся панове писля ихней работы..Как бы ноги не протянуть..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus