USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Групу підтримки» Кватирка привезли у Луцьк шкільними автобусами

8 Лютого 2017 18:12
Лісівників на мітинг під стіни Волиньради привезли шкільними автобусами. Більше того, люди повинні були писати заяву на одноденну відпустку, щоб бути присутніми на заході.

Нагадаємо, що сьогодні, 8-го лютого, близько чотирьох сотень лісівників із різних лісгоспів приїхали під стіни Волиньради. Організатори акції наголосили, що обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції зізналися, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати свою позицію.

Зокрема, з власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що для участі в акції лісівники писали заяву на одноденну відпустку.

«Сьогодні добровільно-примусово керівництво змушує працівників ДП «Камінь-Каширське ЛГ» писати заяви на відпустку на 1 день, та їхати до Луцька на штучний пікет, що б не звільняли Кватирка О. За інші підприємства області не знаю як, а в ДП «Камінь-Каширське ЛГ» ситуація така. Давно пора звільнити Кватирка за його кримінальні справи. Нехай журналісти запитають, чого вони (мітингарі - ред.) тут і що роблять? Та покажуть все це на всю Україну», - інформує джерело.

Нагадаємо, що до учасників мітингу вийшов перший заступник голови облради Олександр Пирожик. Після зустрічі з ними у себе на сторінці у Фейсбук посадовець зауважив, що нібито невдоволених ймовірним звільенням головного лісівника Волині привезли на акцію підтримки шкільними автобусами, а це напряму є використання адмінресурсу. На підтвердження своїх слів Пирожик опублікував ще й фото.

«Вивіска на лобовому склі одного з автобусів: «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-III ступеня – гімназія» смт Стара Вижівка» (державний номерний знак – АС 8579 ВО). Номерний знак іншого «Шкільного автобуса» – АС 3211 ВО. Це красномовно підтверджує, що інсценована акція протесту під стінами облради була ретельно спланована і організована, причому із залученням владного адмінресурсу, що є неправомірним. Як бачимо, людей на пікет «за рознарядкою», попри ожеледицю та снігові замети, підвозили навіть із віддалених поліських районів…

У мене запитання до правоохоронних органів, голови Волинської ОДА та керівників управління освіти і науки Волинської ОДА: на якій підставі і за чиїми розпорядженнями шкільні автобуси використовувалися не за призначенням? Чому в той час, коли з районів надходять численні нарікання, що через несправність автобусів школярі не можуть вчасно доїхати до навчання, шкільні автобуси використовуються для «відбілювання» одіозного Кватирка?», - обурюється Пирожик.

Нагадаємо, нещодавно депутати обласної ради ухвалили рекомендаційне рішення керівництву Держлісагентства та Мінагрополітики розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Ахванасій Показати IP 8 Лютого 2017 18:22
Так ще зі скотом роблять.Сипнуть госипкі і худоба сама єде на забій.Слава нації!
до ахванасія до Ахванасій Показати IP 8 Лютого 2017 18:58
Прикро, що під програму "шкільний автобус"платять кошти за автобуси для дітей, а використовують їх не запризначенням для перевезення дядьків, що приїхали "обровільно-примусово" відстоювати мягко кажучи негідника-корупціонера.
Сераховичі до Ахванасій Показати IP 8 Лютого 2017 19:04
!00%! а іхнім дітям радість- вихідний?іхати в школу нема на чому! І перемети,ожеледиця,відсутність пального-не проблема! Кватирко все порішав за всіх!
Волинянин Показати IP 8 Лютого 2017 18:56
А в цей час (в мороз та сніг) дітки йшли пішком до школи. Вже за таке цю ск*тину потрібно гнати в ..... Цуманську колонію.
анонімний захистник Показати IP 8 Лютого 2017 19:04
сомніваюсь чи допоможе йому примусове мітенгування.
до аноніма до анонімний захистник Показати IP 8 Лютого 2017 21:22
Він не повинен піти, а відповісти, а перед людьми, що на сході, кватирко тобі не соромно? Володимир Петрович, Володимир Петрович то це так використовуюте бюджетні кошти під кватирка, автобуси.
Працівник Показати IP 8 Лютого 2017 20:09
Спочатку казали що поїдете відстоювати свої права... а після підняття питання чи це часом не за кватирка сказали не ваша справа, хочеш робити то їдь а не хочиш то залишишся без роботи...кватирко бистро убире неугодних так як після приходу провів масові чисткі... у мене все!
123 до Працівник Показати IP 8 Лютого 2017 21:05
А про чистки можна детальніше?
ПС Показати IP 8 Лютого 2017 21:15
Скільки гнилі, в тому числі і Пирожик. Ну не платить Кватирко на путінську " свободу" відкатів, ну не дає "свободі " розкрадати лісу. І так вже буде чи при Кватиркові, чи іншому керівнику. ваша партійка себе показала, так, як і ваші партійці. Шахраї , злодії і неуки. Ось ваші " чесноти". Ганьба.
Селюк Показати IP 8 Лютого 2017 21:20
І правильно лісники мають їздити на лексусах як в адміністрації !!! А не шкільних автобусах )))
Я не робот Показати IP 8 Лютого 2017 21:27
Про шо ві тутай кукурікаєте, ану шша де були коли вибирали і взагалі давайте поговоримо про міліціонерів старої системи люблю цю тему, да асав? ти де пропав ?після комуналки немає чим за інтернет заплатити ?
до всіх Показати IP 8 Лютого 2017 23:00
Ану спати , дар моіди! Розкухкудахкались!!
Лол Показати IP 8 Лютого 2017 23:03
Знову продались за 100грн
Анонім Показати IP 8 Лютого 2017 23:59
Ці У ** Д И які в автобус лізуть мають таку приказку"після нас хоч потоп" люди фот ографуйте іх скрізь бо проблема не в у**ду порошенку а в таких св*лочах які готові продати все лиш би залишитися на рабську зарплату, вони радіона так же захищали , бандюгана який віджав ліси в міжгосподарському а чому тому що розум іх рівно нулю, іпр*дурки, і це все для майутьніх правнуків подарунок від них, фото фото і ще раз фото це історія буде
Пп Показати IP 9 Лютого 2017 07:39
Так його вигнати це просто нічого,тюрма плаче за таким злодієм,а за організацію мітингу, він повинен коровам хвости вязкати вже сьогодні.!Навже в нас всі силові структури сліпі,чи лапін з колісником парішали!!!!!!!!
правда Показати IP 9 Лютого 2017 08:20
як дітям по школах зробити туалети то грошей немає а лісників розвозити на акцію підтримки можна на що всі дивляться .ось так в нас використовують бюджетні кошти
ліс Показати IP 9 Лютого 2017 09:14
не займайтесь дурістю а візьміть сокиру в руки і зробіть гектар освітлення чи прочистки або догляд за лісовими культурами а тоді розкажете як нажились на цьому
ЕЕ до ліс Показати IP 9 Лютого 2017 11:34
АААА
321 до ліс Показати IP 9 Лютого 2017 15:25
Але ж на горілку, щоб хляти на кожному перепочинку від роботи, грошей хватає? Гостей начальства пригостити та почастувати хватає? Лівогу лісу на бік загнати совісті хватає, а в своєї нікчемності зізнатися духу не має! Коли ж в нас лісники стали, так погано заробляти? Сміх тай годі
Воїн Показати IP 9 Лютого 2017 09:18
То тим хто приїхав теж знайти заміну а їх в шию гнати.
Воїн Показати IP 9 Лютого 2017 09:22
Перед новим роком мав честь поїздити полісах Волині,кожен кожееен лісник просив на лапу. На що отримав відповідь (ось) вам!
Воїн Показати IP 9 Лютого 2017 09:23
Перед новим роком мав честь поїздити полісах Волині,кожен кожееен лісник просив на лапу. На що отримав відповідь (ось) вам!
лісник Показати IP 9 Лютого 2017 09:48
ото нехай тепер прокуратура дасть оцінку цільовому використанню автобусів, правильно дітки в хурделицю і в 10 градусний мороз до школи нехай пішки ідуть . а хабарника давай відстоємо
прада до ліс Показати IP 9 Лютого 2017 11:07
робітнечку скажино скільки ти вирубав прочисок іскільки лісу вкрав.видно с**колиз ше той
стандартно Показати IP 9 Лютого 2017 11:59
дорослі дитячі виїдалки. В яку сторону треба, в таку і как*ємо
ВОУЛМГ Показати IP 9 Лютого 2017 21:11
Хлопці матіюк *тс*се будь-кому аби лишитися на посаді. Він гниле *МО повірте я знаю.
васька квартирко Показати IP 9 Лютого 2017 21:21
ЦИЦ! ВСЕ КУПЛЕНО 1 ЗА ВСЕ ЗАПЛАЧЕНО! П1ШЛИ РАБ ОТАТЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus