USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

І не такі колядки переживали, - Клімчук

14 Січня 2014 09:56
Різдвяні колядки євромайданівців біля будинку очільника облдержадміністрації – дитячий лепіт, вважає сам Борис Клімчук.

Про це він зазначив під час оперативної наради сьогодні, 14 січня.

З його слів, організатори акції мали б зайнятися важливішими справами, аніж колядки.

Це занадто дорого для України, коли народні депутати організовують колядки. Ми переживали і не такі колядки в 90-ті роки. Але ми їх пережили. А ці – «дєтский лєпєт», пробували мене вивести, та вони роблять мене сильнішими. Ми виконуємо державну функцію, а не граємось в щедрівки й колядки», - каже Борис Клімчук.

Оцінку роботи управлінців люди дадуть під час виборів, вважає очільник області.

«Прийдуть вибори - люди скажуть своє слово. Сутність демократії полягає в тому, щоб замість цеглини була виборча скринька. Є технології, якими ми бавитись не дозволимо», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Боріо Показати IP 14 Січня 2014 10:22
25/12/13 | 13:21 | ipress.ua Партія регіонів - це партія бандитів і каторжників Депутат Луганської облради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв чесно і прямо заявив, що Партія регіонів опирається на каторжників і складається з напівкримінальних елементів. Украина Читать дальше
вітя Показати IP 14 Січня 2014 10:39
вам то лепіт. бо у вас все є і не мозолями все зароблене. А люди на заводах, магазинах і так далі працюють на вас і нічого не мають ледве за квартиру оплатити і дітей в школи і садки одягнути а ще і поїсти треба. А корупція процвітає і процвітає. Не за державні зарплати можна усе таке накупувати як наші чиновники податкової інспеції і так далі купують. МОЖЕ ВЖЕ ХВАТИТЬ НАГЛІТИ і з жиру біситись на своїх чорних ...
Ігор Показати IP 14 Січня 2014 10:45
да чому саме з клімчука починаєте? подивіться біля податкової на яких машиках там їздять чиновники і як жируюють. За них теж пора братися. за державні зарплати так ніхто не буде жити. А за хабарні да. що буде з нашою Незалежною Україною??????????? ....згинуть наші воріженьки... Бог усім суддя
Александр Показати IP 14 Січня 2014 11:02
Вот...очередной стон...обильно посыпаем голову пеплом... "Тяжко-важко в світі жити Сироті без роду: Нема куди прихилиться,— Хоч з гори та в воду! Утопився б молоденький, Щоб не нудить світом; Утопився б,— тяжко жити, І нема де дітись. В того доля ходить полем — Колоски збирає; А моя десь, ледащиця, За морем блукає. Добре тому багатому: Його люди знають; А зо мною зустрінуться — Мов недобачають."
123 Показати IP 14 Січня 2014 11:05
Це дійсно був дєтский лєпєт, але коли люди прийдуть до влади з вилами- ви тоді згадаєте 90-і як самі щасливі роки! Такої зухвалої та наглої небритої пики волинянам не потрібно! Звичайно,що вибори для вас панацея-навчились фальшувати та купляти. Час розплати настане!
Александр до 123 Показати IP 14 Січня 2014 11:11
У меня тоже начался год Шевченко..." а до того Я не знаю Бога. Поховайте та вставайте, Кайдани порвіте І вражою злою кров’ю Волю окропіте!"
123-муму до 123 Показати IP 14 Січня 2014 13:48
А от коли з вилами... тоді за грати сядеш і не сумнівайся!:)
Александру от 123 Показати IP 14 Січня 2014 11:15
Мы мирные люди но наш бронепоезд стоит на запасном пути!
Виталий Показати IP 14 Січня 2014 11:31
Да народ буде все робити щоб розігнати крадіїїв і корупціонерів. Ловлять і саджать за грати на 2-4 тис. грн. А там де діляться з прокурорами і так далі ніхто не ловить. А звідки у них такі машини такі дачі і так далі? люди єднаймось ми переможемо . 90 -ті уже нам не страшні
Віка до Виталий Показати IP 14 Січня 2014 13:50
А ваша Юля, Тягнибик, Яйценюк... на яких машинах їздили і їздять?:) Кличко взагалі літаком пересувається... То їх бортанути нема бажання?:)
Лучаночка до Віка Показати IP 14 Січня 2014 14:51
А от про Кличка "перебор" - він все заробив своєю працею. Зароби ти і літай...За інших не сперечаюсь. всі одним миром мазані, але такого свавілля влади ще не було.
Віка до Лучаночка Показати IP 15 Січня 2014 09:06
Да що ви кажете?:) Може ви недавно в Україні з'явились?:) А Вітя Ю. та Юля і їхні адміністраціі та міністри не такі були? А зараз одна "бідота" на сценах Майданів?:) Ржунімагу!!!
Лучаночка до Віка Показати IP 15 Січня 2014 12:37
Я Вам про Кличка, а не про Юлю і Ющенка, з його руками, що нічого не брали. Ніколи не обирала ні Юлю, ні Ющенка і тим більше Януковича. ...
Льонік Показати IP 14 Січня 2014 13:07
да чого ми докотились. що робиться в Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!ІА владці сміються і ховаються
НОНА Показати IP 14 Січня 2014 14:26
Ми в своїй Україні шукаємо ворогів, кого шукаємо? Ми ж самі за 20 років незалежності створили цю корупцію. І до чого тут Партія регіонів? Що робилося в Україні після 2004 року коли при владі були "демократи". Що корупції не було? Треба боротися не з партіями, а з корупцією. Ми з вами навибирали в Верховну Раду депутатів. Вони повинні прийняти таке законодавство, щоб корупцію знищити, а нам пропонують чубитися один з одним. І чомусь це пропонують опозиціонери. Сидять там з пільгами і недоторканістю, а замість того щоб створювати нормальні антикорупційні закони, блокують роботу Ради. Що Кличко чи Яценюк заінтересовані в боротьбі з корупцією, та вони все мають і самі перші корупціонери. На моє переконання корупція партійної належності немає. Ми вже бачили "руки які нічого не брали". Слава Україні.
Лучаночка до НОНА Показати IP 15 Січня 2014 12:44
Вибираємо самих себе, не засланців з Марсу. Подивіться навкруги, як наші люди люблять одне одного обдурити, "взути", обікрасти. Да, працьовиті, але заздрисні....влада - та, на яку МИ ЗАСЛУГОВУЄМО. Треба починати з себе, з своєї сім"ї, зі своїх дітей. А там і інше покоління виросте, зовсім інше. А то спочатку хочемо Світ під себе переробити, не вийде так хоч знайомих і сусідів, ой не піддаються - буду в своїй сім"ї терор робити, поки дійдеш розумом, що з себе треба було починати вже і час сплив, вже двома ногами на останній дорозі......
Лучанин Показати IP 14 Січня 2014 14:39
Запанікував борода. Хоче показати,що він спокійний, а сам аж піниться від злості! Ой боюсь,щоб 90-і для нинішньої влади не виявились дєтскім лєпєтом коли народ вкотре прийде. Відповідати доведеться всім і зеку і гаспідару і бороді!
Шевченко - пророк Показати IP 14 Січня 2014 14:52
Не завидуй багатому: Багатий не знає Ні приязні, ні любові — Він все те наймає. Не завидуй могучому, Бо той заставляє.
Зимін Показати IP 14 Січня 2014 14:55
Це не дитячий лепет- це голос народу,який скоро розбереться ,- хто "продає" Волинь ? А колядки -це наша історія.
Читач Показати IP 14 Січня 2014 15:44
О то буде добре жити, як до влади прийдуть бухарікі толік і славічок, сашко, і трудяга ігорьок. Мда, ті точно напрацюють зроблять нам життя як мед. До речі, а Толян вже купив собі новесеньку тачечку. - маленький такий фордік. і де то він вже так заробив?Може розкаже хто?
громадянин до Читач Показати IP 15 Січня 2014 09:09
Ще раз побачу той Фордік припаркований на пішоходному тротуарі біля будинку - не буде довго у Толіка Форда!!! Останнє китайське... Так і передайте йому!!!
Волинянин Показати IP 15 Січня 2014 11:09
Ну що ви за люди,кого захищаєте! Ви що не бачите,що відбувається в країні! Мільйони людей стоять на Майдані! Зеки,гаспідари,бородаті гаспідарники дістали Українській народ! І він хіхікає-не таке ще воно переживало! Як остання дворова дівка лизав попередній владі і Ющенку І Юлі, тепер лиже зеку! 90-і згадав.Це був лепет! Пакуй дипломат,а то і диппаспорт не допоможе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus