USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кабмін прийняв рішення щодо шахти №10 «Нововолинська»

30 Березня 2015 14:14
Столичні чиновники таки ухвалили рішення продовжити фінансування будівництва шахті №10 «Нововолинська». Відповідну постанову видав Кабмін.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 30-го березня.

«Кабмін прийняв постанову щодо відкриття титулу шахти №10 «Нововолинська». Так вони продовжили фінансування, передбачивши на це 200 мільйонів гривень», - доповів Гунчик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на початку лютого підписали меморандум про врегулювання проблемних питань вугільної галузі. Це спільний документ Кабінету міністрів Арсенія Яценюка та робочої групи, до складу якої ввійшли представники декількох центральних органів влади, низка народних депутатів, активісти шахтарських профспілок. У меморандумі йшлося про внесення змін до бюджету, зокрема, один із ключових пунктів меморандуму – виділення 200 мільйонів гривень на добудову 10-ої шахти у Нововолинську.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО НИЩИТЬ ВУГІЛЬНУ ГАЛУЗЬ ВОЛИНІ?

Втім, цієї суми недостатньо, щоб повністю завершити будівництво 10-ої шахти.

Зауважимо, що волинським шахтарям прийшли гроші на погашення боргів із зарплати: дадуть 36 мільйонів гривень, ще 14 мільйонів гривень не вистачає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2015 14:33
Гарна новина! Це завдяки зусиллям Голови ОДА пана Гунчика,Нововолинського міського Голови пана Сапожнікова та народного депутата пана Гузя добра справа зроблена, за що усім високоповажним державним особам та патріотам від мене, Наталі Семенівни та усіх нововолинців доземний уклін та сердечна наша подяка! Слава Україні!
Всезнайко до Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2015 22:36
Гузь, то ти?
Анатоль_ до Всезнайко Показати IP 30 Березня 2015 23:21
То ми! Бедзюра та Камишнікова!
123 до Анатоль_ Показати IP 31 Березня 2015 10:36
От молодці гузь з гунчиком - гарно все зробили! А ті л**и-шахтарі своїми касками стукали, дороги перекривали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus