USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Керівником Національної поліції України стала екс-міністр освіти Грузії

5 Листопада 2015 08:16
Начальником Національної поліції України призначено радницю першого заступника глави Міністерства внутрішніх справ, екс-міністра освіти Грузії Хатію Деканоїдзе. Про це інформує УНІАН.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк нагадав, що згідно з законом, подання на призначення вносить він за пропозицією глави МВС Арсена Авакова.

Міністр своєю чергою заявив, що пропонує на цю посаду Деканоїдзе: "Впевнений, що це буде дуже ефективне і точне для цього часу призначення".

Члени уряду підтримали кандидатуру Деканоїдзе.

Яценюк також повідомив, що з цього приводу мав розмову з президентом України Петром Порошенком, і глава держави заявив йому, що підтримує цю ініціативу.

Хатія Деканоїдзе - екс-міністр освіти Грузії, перший ректор Поліцейської академії Грузії. Після зміни уряду і приходу команди Бідзіни Іванішвілі перейшла на викладацьку роботу, а згодом переїхала до України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 08:40
А громадян держави Ванауту і Тонга скоро будуть призначати на посади в Україні? Комплекс маншовартості в українців просто зашкалює. Давайте у усі пости в державі включно до районного рівня призначимо грузинів, самі будемо рабами, а Україна - анклавом Грузії. Читати, блін, соромно про такі "призначення".
До Сєні кролика Показати IP 5 Листопада 2015 09:00
А чому не Авакідзе, Яценюкідзе, Гройсманідзе???? Невже ми вже геть тупі, що тільки ГРУЗИНИ. Україно! Схаменися! Саакашвілі з Порохом начальником Одеської митниці призначили дитину 25 річну. Що робиться в країні. Екс-міністр освіти, потім , як і вся грузинська братія, що в уряді (вже і в регіонах) виїхала з країни. Чому виїхала, куди виїхала???? Не в Австрію, Італію, Казахстан нарешті, а саме в Україну....В нас з АТО повернулися тисячі чесних, порядних, вірних присязі і державі офіцерів (просто українців), що жоден не достоїн. А де ж конкурс на високу державну посаду, інші можливі кандидати....
123 Показати IP 5 Листопада 2015 09:41
Не, пока всех б**дей грузинских не пристроим не успокоимся. Цирк продолжается.
777 Показати IP 5 Листопада 2015 10:24
Офигеть, вообще ця влада мозгами поїхала
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 10:44
Якась сц*кля буде керувати українськими силовиками.Чоловіки,де ваша честь і гідність?Україно,де твоя незалежність?
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 10:49
А ви,українські жінки-депутати,невже вам приємно,що приходять якісь дівулі з іншої держави на високі пости,а вас навіть ніхто не вважає достойними.Ні вас,ні ваших чоловіків.Для чого ви там тоді сидите?Йдіть до хати і варіть борщі з варениками,бо видно,що ніякої користі ви не приносите.
шеф Показати IP 5 Листопада 2015 10:55
стара чиновніча команда вірусом коруціі хвора серйозно.остання 3 стадія.тому і перегиби я б сказав кадрова паніка у влади.але пошук цікавих кадрів а саме головне створення умов для чесноі роботи ефективне навчання іх це шлях для украінських НОВИХ ДЕРЖАВНИХ СУЖБОВЦІВ.кадровий резерв сьогодні рівний нулю.вибирати вчити стимулювати. ЧИ Є АДМІНІСТРАЦІІ ПРЕЗИДЕНТА ТАКА ПРОГРАМА.МАБУТЬ НЕ ДО ТОГО ІМ.тому хаос з кадрами грузинськими провладно партійними буде смішити та мучити украінців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus