USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Клімчук усім «роздав» подяки

6 Лютого 2014 13:20
Екс-голова облдержадміністрації дякував президенту, прем’єр-міністру та хвалився «прозорим діалогом влади та бізнесу».

Під час представлення нового голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка 6 лютого з промовою виступив колишній очільник ОДА Борис Клімчук.

«Найголовніше – хочу подякувати Президенту України за високу довіру і можливість працювати з вами без малого 4 роки. Ми працювали на результат, на просте лаконічне завдання поліпшити життя людей, крок за кроком. Немічним - дати захист і підтримку, людям праці - дати можливість достойно працювати. В позитиві області чіткий прозорий діалог влади і бізнесу, хороша інвестиційна погода. Як результат, ми маємо дуже серйозні показники,які треба втримати, маємо реальні прирости бюджетних грошей бюджетів усіх рівнів.

За 4 роки темпи збільшення заробітної плати волинян - найбільші в державі. Нам вдалося з 27 перейти на почесне 20 місце серед областей. Маємо тримати найвищі в державі темпи погашення боргів по заробітній платі і один з найвищих показників економічної активності населення», - звернувся до присутніх Борис Клімчук.

Дякував також уряду, Миколі Азарову та усім без винятку міністрам, народним депутатам, які презентують Волинь. «Прем’єр-міністр для мене - закон», - наголосив екс-губернатор.

Він також зазначив, що перелічені досягнення – результат роботи усієї волинської громади.

«Дякую людям в цій залі, дякую волинянам за підтримку і розуміння. Побажання в мене одне – далі працюйте і майте віру в Господа, в державу, в свої власні сили, так тримати і далі», - підсумував Борис Клімчук.

Варто зауважити, що «волинська громада» під час виступу освистувала новопризначеного очільника облдержадміністрації та скандувала «банду-геть» під стінами будівлі. Для захисту посадовців від волинян залучили величезну кількість правоохоронців, які утворили декілька кордонів поблизу входу до будівлі та перевіряли документи кожного, хто намагався пройти всередину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну ну Показати IP 6 Лютого 2014 15:55
Дякую
Зимін Показати IP 6 Лютого 2014 16:40
Все нове-це добре забуте старе.
НОНА Показати IP 6 Лютого 2014 16:58
Три десятка мітенгувальників, що стояли під ОДА то не волинська громада і освистували вони не нового губернатора, а самі себе. Треба правді дивитися у вічі. Одна проблема - не відомо, що буде далі і ні хто не знає рецепта як зробити Україну заможною, процвітаючою державою. Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus