USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Башкаленко обіцяв «мир та спокій» на Волині

6 Лютого 2014 13:36
Новий губернатор дякував попереднику за хорошу управлінську школу та розповів про плани Бориса Клімчука.

Під час представлення, що відбулося у сесійній залі облдержадміністрації 6 лютого, новопризначений голова ОДА Олександр Башкаленко запевнив, що передусім забезпечуватиме спокій у регіоні. Варто зазначити, що під час заходу під стінами будівлі тривав мітинг, учасники якого освистували нового очільника облдержадміністрації.

«Я хочу подякувати президенту за довіру. Я добре усвідомлюю усю повноту відповідальності, докладу максимум зусиль для того, щоб виконати поставлені завдання. Головне з них – забезпечити мир і спокій в регіоні. Я сказав президенту, що волиняни завжди були мудрі, виважені і толерантні. Я впевнений, що далі так і буде, і всі питання, які будуть виникати між нами, ми будемо вирішувати тільки за столом переговорів, а найбільший шум, який буде на Волині, буде від баштових кранів та будівельних майданчиків. Я хочу подякувати Вам, Борисе Петровичу, за розуміння, підтримку та хорошу управлінську школу», - зазначив Олександр Башкаленко.

Він наголосив, що під керівництвом Бориса Клімчука багато хорошого зробили для волинян та запевнив, що і далі буде послідовним в усіх програмах, які здійснювали під його керівництвом.

«Мало хто знає, але останнім часом ми дуже багато спілкуємося з Борисом Петровичем і спілкування триває годинами», - зізнався губернатор.

Олександр Башкаленко запевнив, що Борис Клімчук – політичний діяч і мине зовсім мало часу і його оцінить громада.

Зі слів нового голови ОДА, плани Бориса Клімчука пов’язані лише «з майбутнім Волині» і він залишиться поруч з волинянами. Олександр Башкаленко розповів, що нещодавно зізнався попереднику, що той навчив його виживати.

Також він дякував своїй «команді» та висловив сподівання на підтримку волинської громади.

Тим часом пікетувальники під стінами облдержадміністрації скандували «ганьба» та «банду - геть».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 6 Лютого 2014 14:20
Так, було там пару ненормальних свистунів...
Чесно Показати IP 6 Лютого 2014 15:14
Борис Клімчук – політичний діяч і мине зовсім мало часу і його оцінить громада.
Крас Показати IP 6 Лютого 2014 18:11
Ох і п**дар...
скай Показати IP 6 Лютого 2014 19:58
розвели як котят де гузь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus