USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Колективу представили новопризначеного голову «Луцьктепло»

4 Червня 2015 14:06
Cьогодні міський голова Микола Романюк представив колективу ДКП «Луцьктепло» нового директора ­ - Юрія Степановича Паращія.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Мер зазначив: «Останнім часом ситуація на підприємстві склалася не проста, проте не критична, адже тут працює хороший колектив».

Колектив ДКП «Луцьктепло» нагадав Миколі Романюку і про певні непорозуміння, що й спричинили кадрові зміни.

Зі свого боку міський голова розповів, що три місяці працював над підбором достойної кандидатури, яка не мала б родинних чи бізнесових стосунків у Луцьку. Для цього він звертався до структур, які добре обізнані з кадрами у цій сфері. Надходили пропозиції, відбувалися зустрічі з кандидатами, а на останньому етапі серед трьох кандидатур вибрав Юрія Паращія.

Зауважимо, Юрій Паращій до призначення на очільну посаду на луцьке підприємство працював керівником Філії Самбірського Управління по експлуатації газового господарства ПАТ «ЛЬВІВГАЗ». Окрім того, видання Під прицілом додає: як вказано в архівах Української правди, «Львівгаз», «Волиньгаз», «Рівнегаз» і «Чернівцігаз» контролювала компанія «Континіум» Ігоря Єремеєва.

Новопризначений директор має дві вищі освіти. Закінчив Івано-Франківський державний університет нафти і газу за спеціальністю «Проектування та спорудження нафтогазопроводів і нафтогазосховищ» та факультет перепідготовки кадрів Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника (кваліфікація бухгалтер-економіст).

З 2001р по 2003р. працював на ДП «Західнафтогазсервіс» м. Львів на посаді інженера 3-ї категорії.

2003р.-2007р. - заступник директора ПП «Талан» м. Долина.

2007р-2009р - начальник управління комерційної діяльності ПАТ «Львівгаз» м. Львів. З 2009 року до сьогоднішнього призначення він був начальником філії Самбірського управління експлуатації газового господарства ПАТ «Львівгаз».

Міський голова зазначив, що з Юрієм Паращієм підписано контракт на один рік.

Зі слів міського голови, на стосунки в колективі вплинуло й припинення гарячого водопостачання. HAK «Нафтогаз» припинила постачання газу на переважну більшість котелень ДКП «Луцьктепло» через наявну заборгованість підприємства за природний газ, використаний для подачі тепла та гарячої води в оселі лучан. Він зазначив, що ситуація вирішується на державному рівні, ведуться перемовини з HAK «Нафтогаз».

Юрій Степанович Паращій серед своїх першочергових кроків також назвав відновлення гарячого водопостачання у Луцьку, підготовка до опалювального сезону та об’єднання зусиль колективу, адміністрації, профспілкової організації для розвитку підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дьодік Показати IP 4 Червня 2015 14:18
У чувака на світлині вигляд ніби його не на посаду призначили, а присудили до розстрілу. Я думаю, що він покерує місяців 4-5.
Алекс Показати IP 4 Червня 2015 14:22
Що в нього з галстуком? Не вистачило сил дотянути? Може й робота така розхдябана буде як галстук?
*** до Алекс Показати IP 4 Червня 2015 14:36
жарко йому
Анонім до Алекс Показати IP 4 Червня 2015 14:52
Галстук опустився першим...
Дивно Показати IP 4 Червня 2015 14:34
Бачу в залі є дві "трибуни": чоловіча та жіноча.
Анонім до Дивно Показати IP 4 Червня 2015 17:45
дєвочки на право мальчики на лєво
Оля Показати IP 4 Червня 2015 14:39
Він,напевно, думає куда я попал.Цей страшне місце, де постійна корупція, відмивання і кража грошей.А цих чинуш,яких не допустили знову до корита не люстрували, треба було б,треба? Ой накрали, вони накрали.Фейс у цього молодого чоловіка, викликає довіру.Добре ,що не з нашої області і Луцька,бо тут кум,сват,брат. Можливо і щось зміниться.Дай Боже
Анонім до Оля Показати IP 4 Червня 2015 15:02
На таку посаду призначаються посланці від кума, свата, брата Єремеєва, який давно поклав своє око на Луцьктепло. Одного засланця керівника відправили - іншого призначили! Всі вони з однієї бригади, і ціль в них спільна.
suwtyqhg Показати IP 4 Червня 2015 14:45
Щось в нього обличчя схоже на "караванського стрілка" Мазурка Я. Чи я помиляюся?
Хвєдя Показати IP 4 Червня 2015 15:10
Так гаряча вода, в честь і во благо нового начальника, буде? Чи небуде? Ось в чому запитання. За що вони зарплату будуть влітку отримувати?
Миколі Романюку Показати IP 4 Червня 2015 15:23
А чому гарячої води ще досі немає? Ті що вчасно оплачують за воду то може теж не платити влітку ? Що це за мер що кодного літа скільки пам"ятаю воду відключабть. Може це економія для власних потреб?
М.Р, до Миколі Романюку Показати IP 4 Червня 2015 16:07
А нащо платити за те чого нема? Люди ви що подуріли?
Вася Показати IP 4 Червня 2015 16:47
Дві вищі освіти, як і 16 освіт НЕБУВАЄ. Є вища освіта та декілька спеціалізацій
дівчата Показати IP 4 Червня 2015 17:46
бабонькі, а симпатичниййййййййййййййй.
Анонім до дівчата Показати IP 5 Червня 2015 14:51
Якийсь він занюханий. Таке враження, що десь витягли з якоїсь комори.
Vjhz Показати IP 4 Червня 2015 22:06
Читаю коменти і балдію. Ще людина себе не встигла проявити як нарооду то його вираз обличчя, то краватка, то освіта не подобається, то називають ставлеником Єремеєва. Майте совість, а то вже дістали з дурними коментами. пишете аби що
Анонім до Vjhz Показати IP 5 Червня 2015 14:49
А що чекати? Хто не знає для чого Єрємєєв розставляє свої кадри? Що сталося з кондитеркою після адміністрування його кадрів? А з спиртзаводом? А з Волиньторфом? Понавішують своїх боргів, все цінніше спиляють і адью. Той Єрьома, як саранча, пре і пре. Коли вдавиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus