USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колісник знову працюватиме в лісовому господарстві?

25 Квітня 2014 15:25
Новопризначений начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Мазурик Василь Васильович не зміг остаточно відповісти, чи буде екс-керівник Богдан Колісник працювати в управлінні. Таку можливість Мазурик не виключає.

Під час офіційного представлення на посаду керівника управління сьогодні, 25-го квітня, Василь Мазурик щодо Богдана Колісника зауважив, мовляв, коли в людини є бажання працювати й немає ніяких перешкод для цього, то це можливо. Однак він наголоси: з екс-керівником управління не зустрічався, й не знає, які у Колісника плани. Він додав, що це питання не на часі.
На питання «Чи бачите Ви Колісника у своїй команді?», Василь Мазурик відповів: «Це питання чисто журналістське. Ну, скажімо, не було зустрічі. Людина оформлена на пенсію. Зараз є багато запитань, на які потрібно отримати відповіді й ми їх маємо отримати. Тому, тільки після цього може розглядатися питання щодо роботи Колісника в управлінні, ви ж розумієте, я лише «п’ять хвилин» як на роботі».

Управлінець наголосив, що Богдан Колісник зараз не займає жодної посади в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лісник Показати IP 25 Квітня 2014 15:39
Нехай сидить на пенсії. Йому ще мало!!! Є масса безробітних - їх треба працевлаштовувати
ілля Показати IP 25 Квітня 2014 15:43
ужас корупціонерів ще до влади? у області така корупція як вам не соромно в очі людям дивитись
Олег Показати IP 25 Квітня 2014 15:50
Пішов на пенсію - з Богом! За його "заслуги" і пенсія не положена, а він ще получатиме кілька тисяч з усіма нарахуваннями і доплатами.
!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 25 Квітня 2014 16:24
він ще всім носа втре, то господар лісової галузі!таких треба тримати.
правда до !!!!!!!!!!!!!! Показати IP 25 Квітня 2014 16:32
Ти про що? Він вже * втер* всім своім злодійством! Скільки можна
Андрій до !!!!!!!!!!!!!! Показати IP 25 Квітня 2014 16:36
Судячи з Вашої заяви Ви також великий спеціаліст в лісовій галузі,коли робите фахову оцінку Колісника,як господаря.Правльно Ви зауважили,що таких потрібно тримати...,але тримата на віддалі від керівних посад.
Олесь Показати IP 25 Квітня 2014 16:45
На звалище 1стор11! Або у зону, якщо наполягатиме. Це ж яка м1ра цин1зму? Мало? Не на1вся ще? Ще не весь дуб на Волин1 проданий? Або ф1рма типу дружини " Паркет", Що у кораблику - б1дувати стала?
з темного лісу Показати IP 25 Квітня 2014 17:26
Колісника не можна залишати на жодній з посад, навіть нічним вахтером в управлінні. В останні роки він, зазнавшись від підтримки слуг януковича - клімчуків-гілів, не працював, а заважав працювати іншим. Ревнував до кожного розумного поступку своїх підлеглих, всіх вважав за дурнів, бо хотів передати в спадщину ліс своєму старшому д*білу Зенеку. Про це вам сьогодні скажуть директори лісгоспів від Горохова до Маневич і від Каменя - Каширського до Городка. Колісник як керівник вичерпав себе ще у 2005 році. На смітник! В противному разі може бути "лісовий" майдан.
Валерій Показати IP 25 Квітня 2014 17:31
Це ще раз доказує, що революція була зроблена дарма. Дарма загинули люди на майданах. І дарма зарас ідуть хлопці в Армію, де також починають гинути... Бандюки при владі такіж самі, прикривають один одного. І втягують в свої розборки простих людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 25 Квітня 2014 18:36
але ніхто із вас не зможе так керувати лісом, ви тільки бачите що взяв ,а те що зробив ні,.Дисципліна теж роль грає)
Арсен до !!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 25 Квітня 2014 18:45
не путайте дисципліну з диктатурою і царсько-барськими замашками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus