USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Голова ОДА відхрещується від скандального призначення

22 Липня 2015 14:00
Сина колишнього голови управління Богдана КолісникаРомана Колісника призначили стажуватися на керівну посаду в управління Волинського обласного лісомисливського господарства із Києва. Сам же голова волинської ОДА не має до цього кадрового рішення жодного відношення.

Про це він заявив на своїй підсумковій конференції сьогодні, 22-го липня, в будівлі облради.

У посадовця запитали, чи він сприяв призначенню члена сім’ї Колісника на керівну посаду в обласне управління лісомисливського господарства, чи таке кадрове рішення відбулося без його відома.

«Я свою позицію задекларував торік: у моїй команді немає регіоналів і не буде. По Коліснику, то ніяких подань від мене не було, це з Києва. Якщо ж до мене надійде подання, – я його буду розглядати», – відповів губернатор.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що 14 липня 2015 року з Державного агентства лісових ресурсів України на адресу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства надійшов наказ про проходження стажування сином колишнього голови управління Богдана Колісника – Романом Колісником.

У наказі зазначено, що Роман Колісник претендує на посаду заступника голови Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, і з 15 по 28 липня 2015 року буде стажуватися саме на цій посаді.

Зауважимо, що іншому сину Богдана Колісника – Зіновію, який обіймав посаду директора Маневицького лісового господарства, повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

До слова, керівники волинських лісгоспів завдали збитків підприємствам на 700 тисяч. Їм інкримінують 4 статті, зокрема й підробку документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Рижков Показати IP 22 Липня 2015 14:31
Не бувати !
нема ригів Показати IP 22 Липня 2015 14:44
А заступниця Мишковець до якої партії належила?
Андрій до нема ригів Показати IP 22 Липня 2015 19:24
"пиЖити по-НОВОМУ!" - означає брехати та обіцяти по-ПОПиному! (В ПОПи мають бути найкращі "паслідовники" з вміннями брехати та обяцяти, як в хазяїна.
Волиняка Показати IP 22 Липня 2015 14:46
в Україні ніхто ще не відмінив КУМОВСТВО.Або як кажуть у нас:рука руку миє.
Віктор Показати IP 22 Липня 2015 15:15
Яке миле і добре лице.. Як можна на нього думати погано?
точно до Віктор Показати IP 22 Липня 2015 15:54
тридцять бригад поміняв, поки халупку в Гаражджі побудував. не розрахувався з жодною. майже безплатна хатинка вийшла.
Андрій до Віктор Показати IP 22 Липня 2015 19:18
"Какая отвратітєльная рожа.."
з Києва Показати IP 22 Липня 2015 15:27
Мишковець - друг сімії Колісника Зиновія. Вона лобіює інтереси цих кваліфікованих хамів і злодіїв. Про це можна розповісти окремо. А щодо так званого стажування Романа Колісника, то, в першу чергу, треба мати хоч якусь елементарну совість і самоповагу. Тональність згадувань цього прізвища (батька і сина-лісівника Зиновія) за останніх півтора роки в місцевих і українських ЗМІ вкрай негативна і торкається крадіжок лісу у великих масштабах, зрощення власного «лісового» бізнесу з державними лісовими підприємствами області, зловживання владою з довгим шлейфом корупційних дій. Про це написали десятки волинських і всеукраїнських видань, а колісники йдуть по кістках і хочуть зробити реванш. Колісники своїми діями втягнули в кримінал 11 директорів держлісгоспів. А старий лазить по Києву, суне всім хабарі і хоче вхопитися за посаду голови УТМР (всієї України). Ще мало вкрав, а там можна вкрасти, адже щорічні внески мисливців сягяють суми 6 мільйонів гривень. Нехай не забувають, що перший раз дали по морді і викинули з кабінету, а наступного разу виноситимуть на вилах разом з синами.
лісник Показати IP 22 Липня 2015 15:50
Шановні!! невже немає інших новин , лише про сім"ю Колісника!! Та ж дайте людині спокій!!!! До чого тут сини, без яких в Вас не складається добірка новин,. Від того наш край не стане заможнішим, не настане мирне небо в Україні. ПРИКРО І ГИДКО вже це все читати.
мер Показати IP 22 Липня 2015 15:55
А Матвійчук Роман до якої партії належав, його мамо очолювала на Турійщині "РЕГІОНИ", яблуко від яблуні...
Турійчанин до мер Показати IP 22 Липня 2015 23:30
Не пишіть недостовірних коментарів. В Турійську "Регіони" очолювала інша людина, чоловік
Анонім Показати IP 22 Липня 2015 16:02
Ото пачка, А ще навіть хабарів не їв.
Ліснику Показати IP 22 Липня 2015 16:12
Ти - дятел. Колісники - велике зло і про нього треба говорити. Давай свою "добірку" новин, від яких Україна стане заможною і мирною. Побачимо, на що ти здатний.
123 Показати IP 22 Липня 2015 16:16
А Грушовінчук кого підтримував, ПР та Яника
А ндрій Показати IP 22 Липня 2015 16:58
Гунчик не відхрещується,він сказав:"...я його буду розглядати".
Семен Показати IP 22 Липня 2015 17:59
Старий колісник разом із синочками-алкоголіками і бабіями ще мабуть не все вкрали в лісі-хлопці нелізьте получите по зубах ще більше як получили лісники за 1.5 року почали себе людьми відчувати. І взагалі питання до прокурорів чо ці гуцульскі остарбайтери ще не в тюрмі.
Маневицький козак Показати IP 22 Липня 2015 18:11
А наш Радіон вже зняв памперс а то пару днів назад такий вже бідненький був стурбований а тепер ожив-а що хто дітям хатинки в луцьку добудує Ромко недав би бо батька обідив і Зеня молодожона обідив а вони обіду памятають довго.Шановний володимир олександрович дивись бо тебе скоро чекає така сама участь як колісників ви барін від колісників невідрізняєтесь нічим.
Козаку маневицькому Показати IP 22 Липня 2015 18:53
Маневицький козак, розстав коми і крапки, а то невідомо, хто в памперсі і хто "барін"- ти, колісники чи Радіон. І не рахуй гроші в чужій кишені, бо своїх ніколи не матимеш. Видать, недокурки на автостанції збираєш і пивні пляшки на смітниках шукаєш? Давай, підвищуй свою пляшкову кваліфікацію!
спорт Показати IP 22 Липня 2015 22:47
гунчик и мишковець разом працювали в комсомоли ура
Дзідзьо Показати IP 23 Липня 2015 11:49
Колісник з синами для лісу - це те саме що коренева губка. Сидів би дома і неварив воду.
Іван Іванович Показати IP 24 Липня 2015 09:18
Що ти за козак Маневицький. прийди в гості маємо таку охоту з тобою познайомитися і від душі поговорити, бити не будемо- обіцяю. Зайди в гараж, консервний цех, лісокомплекс , лісництво і ти зрозумієш поговоривши з робітниками хто такий Радіон, Дай бог господарів таких у кожному колективі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus