USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коли луцький ЦНАП видаватиме закордонні паспорти

16 Липня 2014 10:44
Серед причин, які поки не дозволяють оформляти закордонні паспорти у Центрі надання адміністративних послуг – необхідність змін у законодавстві та відсутність обладнання.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради, що відбулося 16 липня.

Звітуючи про роботу ЦНАПу протягом першого півріччя цього року, директор департаменту Лариса Карп’як повідомила, що наразі у центрі надається 267 послуг, з них 168 послуг виконавчих органів міської ради, 51 дозвільна процедура, 10 послуг структурних підрозділів ОДА та 38 послуг територіальних органів центральних органів виконавчої влади. З її слів, протягом січня-червня цього року у центр звернулося 50 946 суб’єктів звернень, видали 25 095 результатів адмінпослуг. Як запевнила Лариса Карп’як, найближчим часом вноситимуть пропозицію про розширення переліку надання адмінпослуг.
Серед проблемних питань у роботі ЦНАПу – невідповідність чинного законодавства в системі надання адміністративних послуг, відсутність єдиного реєстру адмінпослуг усіх центрів України та єдиної інформаційної бази про суб’єктів звернень, неможливість звернень про отримання адмінпослуг через інтернет. Зі слів директора департаменту, для створення онлайн-сторінки для прийому звернень та видачі результату потрібно 97 тисяч гривень.

Для стовідсоткового надання адмінпослуг у ЦНАПі чекають змін у законодавстві. Також потрібне обладнання для оформлення закордонних паспортів, сховище для архіву міграційної служби. З 1 вересня адміністратори центру повинні надавати послуги державних реєстраторів, з 1 жовтня – деркомзему, з 1 січня наступного року – послуги міграційної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волтнянка Показати IP 16 Липня 2014 13:46
Той ЦНАП , то булька на воді. То в нас все на папері. Від нього ніякої користі, як ходили за документами 10 раз по кругу по кабінетах, так і зараз то в нас все непродумане і по сьогодні.. Документ любий оформити треба всі нерви попортити....
Роман Показати IP 16 Липня 2014 18:02
Ну рахунок усього ЦНАПу не скажу, але я особисто звертався там до держреєстраторів на 2 поверсі, а там бардак як був, так і є. Приймають людей поза електронною чергою (талони потім проводять), на місці максимум 2 реєстратори (робочих мість близько 6 шт.)... Я чекав згідно електронної черги 1 год. 40 хв., потім не витримав і пішов запитатись в чому справа, а на столі в держреєстратора побачив талони з номером черги вже далеко після мене... В нас потрібно міняти всіх людей в держ. системі, інакше добра не буде!
для пана Романа Показати IP 20 Вересня 2014 10:03
А на зламі 2011- 2012 років, коли КВЕДи активно мінялись, Ви черги бачили на Грушевського, чи стояли з 8,00 до 13,00 в черзі, не присідаючи і черга до Вас так і не доходила? Так що ЦНАП - справжній рай. Особисто мені доводиться в реєстраторів часто бувати, скажу прямо - дійсно ефективна робота в тих хто працював у цьому відділі на Грушевського. А новим - поки що бракує досвіду і бажання його здобувати за мінімальну ЗП. Ніколи не звертали уваги, що виписки, витяги часто друкуються з браком, друже, у них нема бабла картриджі перезаправити!!! це п...ц..про що далі говорити. Зміна персоналу нічого не дасть, поки при владі ті хто при владі. Цитуючи одного товариша з Луганська: "только массовые расстрелы спасут нашу страну"
ЛУЧАНИН Показати IP 18 Липня 2015 21:54
На рахунок приписки(реєстрації) і виписки (зняття з реєстрації) в ЦНАПі. Насправді документи необробляються на місці в ЦНАПі, а діло в тому що потрібно здати документи в ЦНАП а вони беруть ваші документи і везуть в той самий паспортний стіл,який був раньше на Кравчука і там вже займаються вашими документами(кого виписують,кого приписують) а потім знову ті документи привозять назад в ЦНАП.Ця вся процедура займає аж цілих три дні.Тобто дається 1 день на те щоб відвезти документи,2 день на опрацювання документів,3 день щоб привезти їх.Це перевірена і достовірна інформація-що це дійсно саме так відбувається.Для того що би приписати або зняти з реєстрації громадянина потрібно лише поставити штамп в паспорті і в будинковій книзі. Скільки для такої процедури потрібно часу?одну годину,дві,три...(цю роботу можна зробити за годину).Ну аж ніяк не цілих три дні!!!(раніше ця процедура робилася протягом 1 дня)То чи не можна було б зробити все в одному місці?,а не возитися з людськими документами туди й назад.Це було би набагато швидше!Подумайте будь-ласка шановні громадяни Луцька чи це краще і швидше стало надання адміністративних послуг???Зовсім ні!!!Отак вони покращили для нас громадян надання адміністративних послуг!!!НАСТОЯЩА БЮРОКРАТІЯ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus