USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Коли знову видаватимуть закордонні паспорти

16 Квітня 2017 17:14
Роботу сервісів видачі закордонних паспортів в Україні обіцяють відновити з наступного тижня. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-секретаря ДП “Документ” Володимира Поліщука.

“Вже є сподівання, що ... з початку наступного тижня - решта київських сервісів та інші, які знаходяться по Україні”, — повідомив він.

Також Поліщук зазначив, що для того, щоб остаточно запрацював центр обслуговування громадян “Паспортний сервіс”, залишилося вирішити ще деякі технічні питання щодо забезпечення технічного захисту конфеденційної інформації.

Нагадаємо, 6 квітня о 16 годині зник зв’язок з сервісом, за допомогою якого видавалися закордонні паспорти в Центрах надання адміністративних послуг, зокрема й у Луцьку.

Кількома годинами раніше того ж дня, 6 квітня, Європейський парламент ухвалив рішення про безвізовий режим для України. Якщо «безвіз» запрацює з червня цього року, власникам біометричних паспортів не потрібно буде оформляти візи, щоб поїхати в країни Шенгену.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з 6 квітня луцький ЦНАП не має можливості оформлення закордонних паспортів. «Ми вже написали листи в Кабмін, але відповіді поки немає. Коли відновиться робота сервісу, з яким немає зв’язку, поки невідомо», - повідомляли минулого тижня у ЦНАПі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus