USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Комунальникам Луцька виготовлять ключі від домофонів

24 Вересня 2014 16:11
Працівники комунальних та екстрених служб часто не можуть потрапити до будинків, де встановлені броньовані двері з домофонами.

Про це стало відомо під час засідання 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Депутат міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас зачитав запит, в якому попросив міську раду вирішити цю проблему.

Так, з його слів, комунальники та екстрені служби часто не можуть потрапити на місце призначення, бо не можуть відкрити двері.

«Прошу звернутися з офіційним листом до виробників броньованих дверей з домофоном, щоб вони виготовили необхідну кількість універсальних ключів для екстрених служб та комунальних підприємств, які обслуговують багатоквартирні будинки. На сьогоднішній день потрапити на технічні поверхи частини будинків неможливо також блокується робота екстрених служб. Згідно з попередніми домовленостями, це можна вирішити, але потрібне офіційне звернення та призначення відповідальних осіб», - зазначив депутат.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вова Показати IP 24 Вересня 2014 16:14
нічого собі. іноді лазять якісь по поверсі і не знаєш хто. Комунальники коли йдуть за призначенням -їм відкривають. а це лишне
Маразм Показати IP 24 Вересня 2014 16:35
Підказка для комунальників: для того щоб вам відкрили двері потрібно всього навсього подзвонити у домофон
Мутний Показати IP 24 Вересня 2014 19:09
А Ви /мешканці/ такі бистрі - раз і відкрили, особливо в годині 3-4 ранку. Пропозиція депутата, є слушною. Коли Вас буде топити а комунальники чи аварійна служба буде дзвонити в домофон 20 хв. поки відриють, от тоді Ви заспіваєте іншої пісні.
starec Показати IP 24 Вересня 2014 20:26
Вважаю це повинности обовязково погоджуватись з громадянами будинка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus