USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Корупційні схеми Януковича досі ніхто не перекрив, – депутат

8 Квітня 2017 23:30
Корупційні схеми екс-президента Віктора Януковича досі ніхто не перекрив. Зокрема ті, які стосуються імпорту іноземних товарів, працюють досі.

Про це сказав в ефірі телеканалу ZIK нардеп Віктор Балога.

«І мене дуже розчаровує, що до сьогодні ніхто нічого не змінив. При бажанні усі ці дірки можна перекрити, а кошти відправити на державний казначейський рахунок, тим самим вигравши для країни десятки мільярдів доларів», - сказав він.

"Якщо попрацювати хоча б місяць над антикорупційною, медичною та земельною реформами і мати бажання йти в ногу із цивілізованим світом, Україна стане успішною. Та, ми, як цигани, випрошуємо по мільярду доларів щопівроку, при цьому кожен місяць розкрадаючи стільки ж», – вважає Балога.

За його словами, жодна країна не досягла успіху, повністю покладаючись на МВФ.

«Ми ж не Греція. Ми багата держава. Якщо зупинити усі ці річки, які течуть в кишені тих, хто при владі, можемо мати щомісячний приріст у мільярд доларів. Це більше, ніж ми циганимо, підписуючи чергові папери, якими усю країну затягують у кабалу", – наголосив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріот В. Показати IP 9 Квітня 2017 08:10
Корупційні схеми екс-президента Віктора Януковича досі ніхто не перекрив , їх тупо передали новому народно - обраному ...
Анонім до Патріот В. Показати IP 9 Квітня 2017 09:46
а навіщо передавати ? він тупо долучив ті схеми до тих, які мав до того.
Анонім до Патріот В. Показати IP 9 Квітня 2017 09:46
а навіщо передавати ? він тупо долучив ті схеми до тих, які мав до того.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus