USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельчани вирушать на Схід

16 Липня 2014 14:29
29 ковельчан, яких відправлять у зону АТО, обмундирують за 95 тисяч гривень. Принаймні, стільки планують виділити коштів, щоб придбати засоби захисту для Волинського батальйону територіальної оборони.

На Волині вперше почали розробляти Програми забезпечення мобілізаційної роботи. Зокрема у Ковелі така робота триває з урахуванням вимог Указу Президента України від 17 березня 2014 року №303/2014 «Про часткову мобілізацію», Закону України від 21 жовтня 1993 року №3543-XII «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», - інформує «ПроКовель».

Для узгодження усіх питань навіть провели спеціальну нараду за участю представників місцевої влади, фінансистів, правоохоронців, військових Волині.

Витрати на реалізацію Програмипередбачені у сумі 95 тисяч гривень. Вочевидь, за ці кошти мають надати усю необхідну допомогу для ковельчан, яких планують відправити у зону АТО. Зокрема,планують придбати засоби захисту для Волинського батальйону територіальної оборони, до складу якого входить 29 ковельчан. Фінансування здійснюватиметься за рахунок додаткової дотації з державного бюджету, а при необхідності – і з міського. Проект Програми буде розглянуто на засіданнях депутатських комісій у п’ятницю, 18 липня.

Варто зауважити, що подібні Програми лише почали приймати територіальні громади України. На Волині вона розробляється вперше. Окрім представників міської влади, до реалізації Програми залучать громадські організації та міські осередки політичних партій. Координатором дій призначили начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної, режимно-секретної та кадрової роботи Володимира Нагалюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Что Показати IP 16 Липня 2014 14:31
Что забыл "Волинський батальйон ТЕРИТОРИАЛЬНОЇ оборони" в Донбассе?
До что до Что Показати IP 18 Липня 2014 00:24
Даунбас будемо лікувати.Вентиляція мозгів 9 калібром !
до Что Показати IP 16 Липня 2014 14:59
... ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ДОНБАСУ ))))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus