USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнили начальника в Луцькраді

3 Квітня 2014 15:36
З 14-го квітня крісло начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради вільне. Міський голова звільнив Леоніда Лабу.

Про це оголосили в міськраді сьогодні, 3-го квітня, під час зустрічі першого заступника Луцькради Святослава Кравчука з громадськими активістами.

Так Святослав Кравчук повідомив, що очільник міста Микола Романюк проаналізував роботу Леоніда Лаби, побачив певні плюси, однак мінусів було більше. Зокрема, чиновник наголосив, що начальник відділу сім'ї та молоді не зміг налагодити контакт по роботі з молодіжними громадськими організаціями.
Леонід Лаба
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
хто Показати IP 3 Квітня 2014 16:00
хто з БЮТ займе його місце?
пупс Показати IP 3 Квітня 2014 16:02
Ой Лаба..та який із нього "керовник""""""...........
))) Показати IP 3 Квітня 2014 16:08
не міський голова звільнив лабу, а бют звільнив лабу так буде правельніще
моня Показати IP 3 Квітня 2014 16:19
Дістала вже парашня,БЮТ так БЮТ.Вони на всіх виборах на Волині здобули найбільш голосів виборців, не так? А керували ригоанали і під них косячня..От виберайте собі самі якого хочете президента..справа ваша ..лиш так щоб потім не жаліли.
Хм Показати IP 3 Квітня 2014 16:19
взагалі не дивує, що Захар Ткачук вже заявляє про те що є кандидати на вакантне місце, але призвіщ не хоче називати. відразу зрозуміло, що Лабу під когось скидали
Пропоную Показати IP 3 Квітня 2014 16:38
Пропоную цю посаду зовсім скоротити-бо всі забули, що начальник відділу у справах сім'ї та молоді перебуває у декретній відпустці, а Лаба працював на час відсутності основного працівника!
Оля Показати IP 3 Квітня 2014 16:44
Це ще одлна нікому не потрібна стукрура.Де сидять дармоїди і начальники пють кавусю,закладаючи ноги на ногу. Колись стикнулася з ними- це позорище. Яка молодь, яка сімя. до кого вони йдуть і що вони роблять.Чи комусь потрібні наші наші сімї.Відмивання грошей. На фіга вони потрібні.
сусід Олі Показати IP 3 Квітня 2014 17:01
Якась така голова, ніби він отримав травму при родах. Там тільки нічим не підтверджений гонор і тупість. А потрапив в раду завдяки тому, що покійний тато пообіцяв бути лояльним до всіх і всього. Нехай собі ковиляє. А "Оля" сама там сиділа і закладала свою ніжку на ніжку. І чухала *******. А тепер стала "нелояльною".
ліпіни до сусід Олі Показати IP 3 Квітня 2014 17:40
ми Вас чекаєм
Горохівець до ліпіни Показати IP 3 Квітня 2014 17:48
Не зрозумів... Лабу пхають у ліпіни, до Вас? А який у Вас анамнез?
Студенти Показати IP 3 Квітня 2014 17:49
Знятя лаби з посади, величезна помилка, він звичайно не ідельний, але чесний і не заанглажований, 2 риси чиновника які потрібні в складний час, а на зміну йому зараз посадять якогось політикана - якого з успіхом ми звідти винесем, не для цього ми стояли на майдані, щоб сволота ділила зараз посади ГАНЬБА!!!!!
МГО Показати IP 3 Квітня 2014 17:56
100% політичне рішення, не зміг наладити роботу з громадськими організаціями, з ким? з тим бомжом ткачуком? А хто він такий?
ПС Показати IP 3 Квітня 2014 18:56
Наступний піде Гребенюк.
псу до ПС Показати IP 4 Квітня 2014 09:09
Чим вже тобі не вгодив Гребенюк? Тихий, спокійний керовник. Без амбіцій.
Гроші Показати IP 3 Квітня 2014 19:03
За які гроші живе пс і павло данильчук? За гроші тих хто ім заплатив щоб іх не люстрували! Рекетири
День до Гроші Показати IP 4 Квітня 2014 13:03
оу!!! Документи і докази в студію!!! Пиз...и всі можуть, особливо дяді і тьоті з числа журналістів і мєнтів)))
сміх Показати IP 3 Квітня 2014 19:10
А завтра високі уми бюта скажуть що ця посада квота Удару ))))
Сусіду олі Показати IP 3 Квітня 2014 19:10
Ганьба тобі! Все що ти можеш це обзивати і зачіпати світлу память Лаба Леоніда Михайловича. Видно що батьки тебе не виховували. Виродок.
Сусіду олі від яни Показати IP 3 Квітня 2014 19:18
Ти справді виродок раз чіпаєш світлу память тата Лаби. Леонід Михайлович був дуже порядна і чесна людина. Ховаєшся під дурнуватим ніком. А під справжнім прізвищем та імям писати слабо?
Сусіду олі від а Показати IP 3 Квітня 2014 19:24
Ти мізинця не вартий покійного Лаби Леоніда Михайловича! Права не маєш його світлого імя згадувати погань. А відділ той підніматиму питання щоб розформували щоб такі як ти не деребанили гроші з нього
Олег Показати IP 3 Квітня 2014 19:31
Зняли Лабу і радуються. Ви щось добре думаєте зробили? Він нормальний був керівник і не лобіював чиіхось інтересів. Видно що в багатьох невистачає інтелекту.
Феміда Показати IP 3 Квітня 2014 20:37
Святославе Євгеновичу дарма ви віддали Лабу на розтерзання цим псевдопатріотам. Вони вам всю роботу в міській раді завалять, бо крім кричати і гроші списувати Данильчуки і Ткачуки більше нічого не вміють. Лаба хлопець порядний, надійний. Час розтавить все на місця
Справедлива Показати IP 3 Квітня 2014 20:38
Оце й весь мінус роботи Леоніда - не зміг налагодити контакт по роботі з молодіжними громадськими організаціями? Та це смішно! Невже робота відділу заключається тільки в цьому? А те, що основні функції відділу виконувалися вчасно - до уваги не береться? Леонід - чесний і порядний чоловік, і його батько теж таким був. Ніхто слова поганого про нього ніколи не мовив (світла йому пам'ять). Кравчук злив його з роботи, для того щоб себе прикрити, і його надалі не зачіпали, боїться, старий лис. Мабуть, якби постояв за Лабу, то наступним би пішов. А Ткачука з його бомжами малолітніми в шию гнати треба. Мабуть, вже святкує і кандидата підбирає зі своєї свори, щоб кормушку ділити і бабло кідати на общак, бо ж Лаба їм того краника прикручував регулярно.
День до Справедлива Показати IP 4 Квітня 2014 13:07
Шановна, докази в студію)) Лаба допомагав молодіжним організаціям, і МП в тому числі так, як мокре горить........Я маю докази, що Лаба на своїй посаді нічого не робив, щоб розвивати відділ і дескредитував взагалі політику в місті в цілому)) А поговорити - не так цеж не роботу робити. У вас це дуже вдається ;)))
Справедлива до День Показати IP 7 Квітня 2014 21:31
Шановний, які докази? Що ви маєте на увазі, коли кидаєте такі фрази, що "Лаба на своїй посаді нічого не робив"? Леонід працював сумлінно, і обовязки свої виконував! Може, Захарчик сяде на таке давно омріяне крісло і робота закипить, і все одразу стане виконуватися? Але земля кругла, знайдеться і на тебе управа, і тебе викинуть як непотріб, коли станеш неугодний. Леонід, тримайся, студенти з тобою!!!!!!!!!!
гроші до день Показати IP 4 Квітня 2014 14:56
тобі пластінку заїло докази в студію, докази в студію... Дилетант. Гроші покажуть їх нечисті дєлішкі і чиї гроші відробляє Данильчук і Ткачук в той момент, коли вони будуть думати, що досягли вершини у своїх амбіціях. Щоб котилися гарно з гори в низ. Лише так вони щось зрозуміють.
Порада до день, сусі Показати IP 4 Квітня 2014 15:05
Скоро Великдень. Сходіть в церкву і посповідайтесь. Бо ваша заздрість і ненависть до людини, на яку ви зводили наклепи, скоро обернеться проти вас. Не рий могилу другому, бо сам в неї попадеш. А Лаба ще себе покаже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus