USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам пропонують облаштувати грядки на місці станції фекальних вод

20 Липня 2016 22:47
Підземні резервувари для збору фекальних вод, що знаходяться на вулицях Ранковій та Ландау у Луцьку – в аварійному стані. Їх і пропонують віддати у комунальну власність місту.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 20 липня.

Зі слів начальника управління майном міської власності Луцької міської ради Алли Грабко, на адресу ПАТ «Луцькводоканал» надійшло звернення щодо проведення обстеження станцій для збору фекальних вод, що знаходиться на балансі ПАТ «Гнідавський цукровий завод», і визначення доцільності залучення цих споруд до систем водопостачання і водовідведення Луцька.

Утім, зі слів фахівців, підземні резервувари для фекальних вод , що знаходяться на вулицях Ландау та Ранковій, перебувають у аварійному стані і непридатні до використання через втрату герметичності та руйнування конструкції.

Так, земельна ділянка на вулиці Ранковій, де, власне, і знаходиться станція фекальних вод, знаходиться на балансі сільської ради Гіркої Полонки, наділ на вулиці Ландау – розташований на території містечка цукрового заводу.

«Ця станція стоїть в дядьківських городах. Доїзду до неї нема ніякого. Краще цю територію засипати землею і все. Свого часу цукровий завод вже відмовився від неї. Я думаю варто поговорити з місцевими «дядьками», виставити землю на аукціон, хай її куплять і матимуть собі грядку», - резюмував представник «Луцькводоканалу», присутній на засіданні комісії.

Тож, луцькі обранці громади відмовились від експлуатації цих об’єктів у майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus