USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк отримав бюджет на 2016 рік

15 Січня 2016 17:09
Зі змінами та після тривалого обговорення бюджет міста на 2016 рік прийняли депутати міськради.

Під час третього пленарного засідання другої сесії міськради 15 січня на 2016 рік визначили:

- доходи бюджету міста у сумі 1,379 мільярда гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету міста 1,324 мільярда гривень, доходи спеціального фонду бюджету міста 54,239 мільйона;

- видатки бюджету міста за головними розпорядниками коштів бюджету міста та тимчасовою класифікацією видатків і кредитування місцевих бюджетів у сумі 1,377 мільярда, у тому числі видатки загального фонду бюджету міста 1,19 мільярда, видатки спеціального фонду бюджету міста 186, 647 мільйона.

Під час тривалого обговорення та дискусії озвучили низку змін і доповнень до міського бюджету. Так, начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова повідомила, що пропонували зменшити обсяг резервного фонду на 350 тисяч гривень та збільшити видатки управлінню капітального будівництва на розробку проекту добудови ДНЗ № 15 на 200 тисяч гривень на проектно-кошторисну документацію для облаштування зовнішнього ліфту у навчально-реабілітаційному центрі на 150 тисяч.

Також пропонували зменшити видатки загального фонду для департаменту ЖКГ на відшкодування відсотків для ОСББ на 1,25 мільйона гривень і збільшити видатки бюджету розвитку на капітальний ремонт житлового фонду для ОСББ на 1,25 мільйона гривень. Депутати підтримали вказані зміни.

Пропозиція зменшити видатки управлінню капітального будівництва з бюджету розвитку на відновлення гідрологічного режиму Сапалаївки на 1 мільйон гривень та збільшити видатки управлінню капітального будівництва на капітальний ремонт ДНЗ, у першу чергу ДНЗ № 8 на 910 тисяч гривень і 90 тисяч для департаменту соцполітики на надання матеріальної допомоги (слухового апарату) не отримала підтримки. Після дискусії депутати вирішили залишити 500 тисяч на відновлення гідрологічного режиму річки, 410 тисяч спрямувати на ремонт ДНЗ, а 90 – департаменту соцполітики.

Також вирішили зменшити видатки загального фонду на 300 тисяч гривень департаменту соцполітики і спрямувати кошти управлінню охорони здоров’я для міської клінічної лікарні на купівлю стентів і витратних матеріалів на лікування хворих на гострий інфаркт міокарда.

При розподілі вільних залишків вирішили спрямувати кошти на розробку проектно-кошторисної документації спорткомплексу у центральному парку культури і відпочинку та на фінансування програми національно-патріотичного виховання молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарас Чурило Показати IP 15 Січня 2016 22:18
Ой мабуть будемо ми бідні
Анонім до Тарас Чурило Показати IP 16 Січня 2016 00:34
Откуда быть богатыми, если "ДТЭК в четверг сообщила, что Украина вывела в резерв 30 энергоблоков своих ТЭС в связи с падением спроса на электроэнергию. Оно вызвано существенным снижением промышленного производства в стране и прекращением поставок электроэнергии в Крым, утверждает компания." Поэтому "государственные угледобывающие предприятия Львовско-Волынского бассейна недополучат значительную сумму денежных средств от реализации для выплаты заработной платы шахтерам."
Віктор Федорович Показати IP 16 Січня 2016 10:28
Цікаво, чи депутат Смаль голосував за виділення коштів на освітлення Вересневого і чи піднімав це питання на сесії. Знов дешевий піар чи дійсно реальна робота?
Борис Смаль Показати IP 16 Січня 2016 14:58
Піднімав на засіданні бюджетної комісії і в депутатському зверненні до міського голови. Виділили 500 тис. грн. На сесії голосував "за". Деталі можу розповісти в Офісі розвитку кварталу за адресою вул. Корольова, 10. З повагою, Борис Смаль
Віктор Федорович Показати IP 17 Січня 2016 10:37
В такому випадку Вам респект і уважуха, як то кажуть. Будемо надіятися , що це тільки початок у Ваших добрих справах для громади міста.
осбб Показати IP 17 Січня 2016 20:43
і знову Сабатюк спіткала невдача, а так старалась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus