USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому меру погрожують скаргою до прокуратури

22 Травня 2014 13:30
Депутат Луцької міської ради Рустам Дячук погрожує написати звернення до прокуратури. Як зазначив обранець громади, заява стосуватиметься «корупційних дій Луцького міського голови».

Про це він заявив сьогодні, 22 травня, під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

Зі слів депутата, його дуже обурює те, що Луцький міський голова Микола Романюк «закриває очі» на порушення з боку директорів підприємств, зокрема їх звітів. Так, найбільше Рустам Дячук незадоволений діяльністю та дисципліною керівника ЛПЕ Анатолія Тимощука. Також він підкреслив, що мер відкрито ігнорує рекомендації профільних комісій, а це неприпустимо перед законом.

Таку думку народний обранець оприлюднив якраз під час спроби відзвітуватися керівника тролейбусного депо. Й коли Анатолій Тимощук сказав, що депутат «заважає йому читати звіт», Рустам Дячук обурився: «Я вам «мішаю» доповідати? Мішають борщ! Я буду писати звернення в прокуратуру! Я не повинен конспектувати те, що розповідають чи читають із папірця. Останнім пунктом в кінці звіту повинен бути пункт «шляхи вирішення кризових питань». Чому у «Луцьктепло» змогли віднестись відповідально до вимог комісії, а ви – ні?», - резюмував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тарас Показати IP 22 Травня 2014 13:39
дячук рустаам дуже борзий хоч би хто його не присадив ще на свого не найшов але я не кажу що романюк святий. сьогодні з Миколою його вітаю
читач Показати IP 22 Травня 2014 15:03
да відправити тих депутатів на війну, і всякі фінансові звіти в голову б не лізли. Сваряться від того, що нема чим їм зайнятися. Чому їх і їх синочків не забирають у гвардію і на Донецьк, Луганськ. А бідні діти простих людей гинуть за таких гадів, як наші депутати. Позакривати і прокуратури і мерії і на війну. Чомусь "суги народу" своїх отприсків повідкуплювали від армії, лазать по землі і сміються із других. І носить Земля таке бидло, як романюковські депутати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus