USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У міськраді «почули» лучанку, а потім передумали?

2 Липня 2014 08:00
Лучанка звернулася в міськраду з проблемою, яка надокучила усім жителям вулиці Качалова. Начальник профільного управління пообіцяв вирішити проблему, а мер сказав: «Я вас почув». Однак реалії зовсім інші: жінку не почули й прислали чергову відписку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час прийому громадян Луцьким міським головою Миколою Романюком 19 травня до нього звернулася мешканка вулиці Качалова Надія Шульгач.

Тоді вона розповіла, що дорога на вулиці Качалова така, що можна поламати ноги. Зі слів Надії Шульгач, дорожне покриття ремонтували в 2011 і 2012 роках, втім, зараз воно в такому стані, що навіть, на велосипеді неможливо нормально проїхати, адже кругом вибоїни.

З цього приводу мер сказав: «Я почув Вас». А заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Микола Осіюк пообіцяв, що цю проблему вирішать найближчим часом.

Утім, як перший посадовець, так і другий лучанку не почули й проблему мешканців вулиці Качалова цьогоріч вирішувати не планують.

«Казали, що допоможуть, а дали відписку: «На Ваше звернення повідомляємо, що житлово-комунальне господарство Луцької міської ради обстежило дорожнє покриття вулиці Качалова й склало акт. Також повідомляємо, що ваша вулиця не входить у перелік доріг, які будуть ремонтувати. Її ремонт можливий лише за умов додаткового надходження коштів». Одним словом – відписалися», - розповіла Надія Шульгач, зателефонувавши у редакцію ІА Волинські Новини.

Лучанка запевнила, що свого не попустить, тож чекатиме наступного року й знову піде у владні кабінети, аби її вулицю нарешті відремонтували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 08:50
Типу в мерії немає більше чим займатися. Прийшов, ще додому не дійшов, а вже асфальт кладуть!
Лучанин до Анонім Показати IP 12 Травня 2017 18:12
Почув і забув!
Зіна Показати IP 2 Липня 2014 09:04
На Качалова живуть такі багачі, що могли б і дружно всі зібратись і покласти асфальт!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Зіна Показати IP 2 Липня 2014 09:36
Ага... В нас люди просто звикли що всі їм щось винні в цьому житті!!! А самі для себе ні грама зробити не хочуть!
Анонім до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 12:16
якщо самі то нах міськрада і податки????
Лучанин Показати IP 2 Липня 2014 10:00
Скільки можна робити за кошти простих людей? Одягати, кормити бійців на сході, прибирати вулиці, ремонтувати дороги. А чим займається влада всіх рівнів, яку ми обирали і куди йдуть податки? Пора навчитися давати оцінку діям і бездіяльності кожного чиновника. А слова романюка не варті ломаного гроша!!!!!!!! Та він вже планує болотуватися до Верховної Ради України. В Луцьку вже багато нахазяйнував, пора керувати Україною!!!!
Антон до Лучанин Показати IP 2 Липня 2014 12:18
100% підтримую, скільки всього робиться - все за наш кошт, і що не робиться - теж за наш.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Липня 2014 12:32
РАМАНЮКА ТАКОЖ "ПОЧУЮТЬ" НА ВИБОРАХ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus