USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому міському голові радять не звітуватися перед громадою

28 Квітня 2014 12:12
Депутати Луцької міської ради вважають, що вимога до Миколи Романюка звітувати перед депутатами – це зведення особистих рахунків.

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28-го квітня, розглядали проект рішення «Про призначення звіту Луцького міського голови за 2010-2013-ті роки».

За мера заступився секретар міськради Сергій Григоренко. Він сказав, що міський голова готовий прозвітувати за три роки своєї роботи в червні, якщо у цьому є потреба.

Втім, члени профільної комісії в один голос почали говорити, що в цьому немає необхідності, а такий проект – це зведення особистих рахунків з міським головою певних депутатів.

«Питання Андрія Осіпова і мера - це вже переросло в особисті стосунки», - каже голова профільної комісії Олег Чернецький.

Депутат додав, що в пропонованому проекті, згідно з яким має звітувати міський голова, не вказано причин, чому він повинен це робити повторно.

«Романюк звітував у вільній формі, перед телебаченням і це нормально. Ми ж маємо можливість особисто запитати, що потрібно. Пропоную не йти на поводу в Осіпова, адже це викликає непотрібний ажіотаж», - каже член профільної комісії Юрій Корольчук.

Одноголосно члени комісії проголосували за те, аби повідомити депутатів міськради під час сесії, що подібна ініціатива недоцільна й її не варто підтримувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
xxl Показати IP 28 Квітня 2014 12:39
Чернецький правду каже! Осіпов не підбурюй народ! З Романюком за межами виясняйте стосунки! А не влаштовуєте позорище ...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Квітня 2014 12:42
схоже, що опрічники-депутати з Романюком створили такий собі мєждусобойчік, а громада для них - це бидло, перед яким можна навіть не звітувати . легше зварганити шоу на телебаченні без можливості діалогу. достатньо пару штук підгавкувачів із заздалегідь підготовленими питаннями. а насправді питань у лучан до міського голови немало назбиралось за три роки князювання. і питання не завжди приємні. ДЕ Ж ВАША ЄВРОПЕЙСЬКІСТЬ, ПАНЕ ГОЛОВО ?
політолог до НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Квітня 2014 14:45
Романюк наслідує свого комсомольського друга Саганюка-мера Володимира.Той вже править чверть століття.А "звітує" виключно перед бюджетними рабами, насильно зганяючи їх до РБК.Лучани не дайте слабинку!
ооооо Показати IP 28 Квітня 2014 13:04
чому осіпов не має права говорити те що вважає за потрібне тим більше він розумніший за чернецького в тисячу раз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сердитий на все зло Показати IP 28 Квітня 2014 13:05
Хороший початок "люстрації", головне аби це був не останній випадок.....
кльово Показати IP 28 Квітня 2014 13:19
*** європейність не в балтології, прихильником якої є ваш осіпов, і не у визначенні чийогось айкю. рівень розмови - плінтус. одне придумало невідь що, а інші купились. і кожен щось комусь доказує. мер - будь мером. кожному осіпову станеш догоджати - тебе перестануть поважати. прозвітувався в прямому ефірі - громада оцінила, не згідний з чимось один з клієнтів на умніка - то його проблеми. він же бали на рівному місці шукає, а їх катма. а піаритися ж то треба - борєц как ні как.
Володимирський Показати IP 28 Квітня 2014 14:37
Нам би такого Осіпова
пенсіонерка Показати IP 28 Квітня 2014 14:48
Хай цей нелюд Осіпов сам прозвітується за викраденні 6 міліонів в західінко вкладники досі не можуть забрати свої кровні
Володимирському Показати IP 28 Квітня 2014 14:52
у вас ще є не пограбовані банки не відібрані квартири і підприємства рейдерами, запроіть оську і його гоп компанію прозрієте!!!!!!!!!!!!
Меру Показати IP 28 Квітня 2014 16:04
Розкажіть про будівництво сина на Соборності та інші земельні махінації...В кращому випадку відставка, а так тюрма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus