USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міністерство дало офіційну відповідь, чи закриють шахту на Волині

14 Липня 2014 09:48
У Нововолинську шахту №9 не закриють, вона працюватиме. Так запевнили в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України.

Було чимало розмов щодо її закриття, на запит губернатора, з Києва доповіли, що шахту закриють, але не зараз.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 14 липня.

«Мені прийшла відповідь на мій інформаційний запит щодо закриття 9 шахти. У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України роз’яснили, що зараз закриття шахти не буде, вона працюватиме.

А процес закриття буде синхронізуватися із відкриттям 10-ї шахти», - розповів Пустовіт.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на добудову шахти № 10 «Нововолинська» з держбюджету виділять 100 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шахтар Показати IP 14 Липня 2014 10:44
При одних розбудовували, а при цих - закривають...
Фахівець Показати IP 14 Липня 2014 11:35
Процес закриття буде синхронізуватися.Виділені 100 мільйонів синхронізуються ще більш ударними темпами.Синхронізаторів таких в парламенті 450 рил свинячих сидить.Переживають за Україну дннь і ніч.Тільки й думають як синхронізувати ці та інші мільйони собі в Кончу Заспу,діткам своїм в Лондон.Думайте головою шановна громадо,коли вибираєте таких синхронізаторів до влади всіх рівнів.Від сільського голови і вище до президента,бо щось від тої синхронізації тільки комедія на весь світ.А москаль путлер теж,як на біду синхронізувати Україну хоче.Напевно переживає за братній народ?Своїх вже синхронізував.От і думай куии бідному фахівцю податися?На майдан чи на вибори синхронізаторів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus