USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Міська влада прикриває бандитів», - підприємці Луцька

26 Лютого 2014 14:00
Із протестом та закликами люстрації міської влади до міської ради завітали підприємці торгово-пішохідного ряду, що на ринку «Завокзальний». Вони стверджують, що окремі представники міської влади прикривають злочинну діяльність правоохоронців та бандитів.

Про це стало відомо під час засідання 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого.

Зі слів лучанки Зінаїди Валянської, 10 років тому вона разом з іншими підприємцями міста придбали металеві конструкції на вулиці Кравчука та Карпенка-Карого у бізнесмена Василя Токарського. Із кожного підприємця за використання земельних ділянок під контейнери він брав не менше, ніж 12 тисяч гривень.

Як пояснює жінка, ремонт прилеглої території та бруківки, а також будівництво тих же контейнерів, люди робили за власні кошти, не зважаючи на те, що пан Токарський взяв із них кругленьку суму за торгові місця.

Утім, як пояснюють обдурені лучани, згідно наданої документації «вийшло», що підприємці заплатили бізнесменові лише по півтори тисячі гривень. У той же час, винахідливий бізнесмен вирішив зруйнувати зведені торговцями контейнери та побудувати добудову до ТЦ «Ювант». Як компроміс, він запропонував «базарникам» викладати з власної кишені по 5 тисяч «зелененьких» у місяць за оренду місць уже в новозведеній добудові.

«Тобто Кривицький посприяв тому, щоб Токарському виготовили фіктивну документацію. А коли ми відмовились пристати на його умови, він покликав на допомогу «бандюків» із «Скорпіон-Сервісу», які вночі 16 листопада 2008 року прийшли, аби демонтувати наші контейнери», - продовжує жінка.

Зі слів обурених підприємців, протягом певного часу з допомогою власної охорони їм вдавалось стримувати «скорпіонів». Утім, уже о 5 ранку відбулося масове побоїще, у якому постраждали як люди, так і безпосередньо горезвісні контейнери.

«Із Токарським ми уклали довгостроковий договір. Але що ж виходить? Він взяв землю в міської ради і давай нас в оренду, замість обіцяної суборенди, як зазначено в його «чорній документації». Ми платили по 100 доларів в місяць за використання торгових точок. Але йому й цього виявилось мало, тож вирішив знести контейнери», - бідкається пані Зінаїда.

До слова, ошукані підприємці Завокзального ринку звертались і до Верховного суду у Києві, у якому постановили, що земля таки належить луцьким підприємцям. Утім, з їх слів, прокурор Сергій Данілін наклав вето на розгляд цього питання в міській раді.

«Тому ми проти нашої міської влади, зокрема й Миколи Романюка, який прикриває діяльність злочинних угрупувань», - резюмувала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Українець Показати IP 26 Лютого 2014 14:10
Тобто як я зрозумів, що все вкрадене знову вкрадуть але по новому і ах тоді здадуть в оренду знову на кабальних умовах
сша Показати IP 26 Лютого 2014 14:10
Романюк пі*дуй на пенсію, а то допоможимо піти криса приватбанківська,чмо,перший взяточнік, в Польщі який дім построїв на 3 поверхи, не дім а віла!!!!!!!!!
Українець Показати IP 26 Лютого 2014 14:14
то опозиція , вибачаюсь колишня також крала, не вірю вони х чесні і бідні і до розкрадання і дерібану не мають абсолютного відношення
ігор Показати IP 26 Лютого 2014 14:14
всім не догодеш. ще не один начальник, керівник всім не догодив. Люди обрали а потім кричать все не так. треба поважати. Якщо так і далі піде то не треба ніякого міського голови і так далі -хто що хоче буде робити на свою користь -і що тоді буде? що влада вже нічого не повинна робити ? треба щось міняти може і не завжди на краще але ж треба не на місті сидіти. А той Яковлев то точно всіх замучить -криса
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 14:53
Гнать тих базарників звідусюди! Кому той їх товар потрібен?
надія Показати IP 26 Лютого 2014 14:54
Значить вся ця вакханалія почалася 10 років тому, 10 років платили, Крмвицький іШиба-ні причому???Самі ж підприємці говорять про вето прокурора. Ті хто все це замутив і отримував всі роки ваші гроші-вони білі і пухнасті,так??? Надоїло вже те скиглення чути,розбирайтесь зі своїми ГАВНИМИ "друзями" ,до чого тут нинішня влада??? І ще питання до США; "Ви можете підтвердити те,що написали-чи це просто пук у воду???
селянин Показати IP 26 Лютого 2014 15:09
романюка-комсомольску гн*ду---на гілляку!!!
місто Показати IP 26 Лютого 2014 15:16
Чого б то вже селянину так переживати?
селянин до місто Показати IP 26 Лютого 2014 16:47
те бидло і по селах земелькою гендлює...
лучани Показати IP 26 Лютого 2014 15:47
Бариги поводяться,як рейдери. Це земля Токарського, що хоче-те і робе.
Дійсно бандити Показати IP 26 Лютого 2014 17:26
А партія батьківщина - особливо - голосують , як чечетови!!!
Веселуха охрана Показати IP 27 Лютого 2014 13:21
я за власть Токарського і мені все...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus