USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Донеччині диверсанти призначили свого керівника міліції

29 Квітня 2014 13:26
Прихильники самопроголошеної Донецької народної республіки в Краматорську зібрали особовий склад міліції міста і представили "свого" начальника.

Як повідомляє "Kramatorsk.INFO", особовий склад був зібраний представниками Донецької народної республіки в актовій залі, передає Еспресо.TV.

"Там йому був представлений новий керівник краматорського МВВС. Ним став колишній працівник карного розшуку Денис Беспроскурний, 1985 року народження. Він сам зачитав наказ про своє призначення на посаду, підписаний Ігорем Стрєлковим (лідер російських диверсантів на сході України, - ред.)", - зазначають у виданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 29 Квітня 2014 14:06
А де ж наші силовики, вони з своїм підготовчим єтапом просеруть цю частину України, Не вже складно укріпити міліцію в цих регіонах за рахунок о/с західних і центральних обласстей, якраз є м ожливість перевірити на профпридатність рнезерву кадрів. З такою організацією таші лідери підтверджують свою бездарність.
Бульба до Тарас Показати IP 29 Квітня 2014 15:05
"Не вже складно укріпити міліцію в цих регіонах за рахунок о/с західних і центральних обласстей". А хто їх там сприйме?:)
Тарасу Показати IP 29 Квітня 2014 21:51
От ти, друже, і їдь туди в якості о/с західних областей. Може, і тебе потім на майдані поставлять і плюнуть на тебе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus