USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Маневиччині закопують бурштинові кар’єри

28 Вересня 2015 12:38
Чотири гектари лісу, на яких нещодавно копали бурштин, обіцяють відновити вже цього тижня.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови ОДА 28 вересня.

Нагадаємо, минулого тижня на Маневиччині розпочалися «бурштинові розбірки»: декілька сотень копачів-гастролерів приїхали у волинські ліси і потіснили місцевих старателів. На місце події, згідно з офіційними даними МВС, прибули близько тисячі правоохоронців, залучили Нацгвардію та БТР.

За одну ніч напередодні спецоперації старателі перекопали більше 4 гектарів лісу. Наступного дня на місці подій побували ледь не всі чиновники обласного рівня: голова ОДА Володимир Гунчик, начальник УМВС області Петро Шпига, прокурор області Дмитро Чепіжак, виконувач обов’язків начальника обласного управління лісомисливського господарства Олександр Кватирко та делегація журналістів.

Сьогодні, 28 вересня, під час оперативної наради голова ОДА звернувся до Олександра Кватирка, аби лісівники разом з місцевими мешканцями засипали кар’єри, склали відповідні акти і оформили документи про затрати на закопування копанок та рекультивацію земель.

Очільник ОУЛМГ Олександр Кватирко повідомив, що нині до цієї роботи залучені місцевий голова райдержадміністрації, селищні ради. Відтак, він пообіцяв, що на цьому тижні мають закопати місячні пейзажі на 4 гектарах маневицьких лісів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 28 Вересня 2015 12:43
Линдюка копачі розкопали ,а лісники лопати в руки і закопувати! СПРАВЕДЛИВО.
маневичанин до Правда Показати IP 28 Вересня 2015 13:05
найбільше і найбридкіше зло на Маневиччині - то є линдюк , туди йому дорога
111 Показати IP 28 Вересня 2015 13:07
хто розкопував - той хай і закопує!!!!!! там знають добре, хто і де копав, тільки напрягти їх нема кому....
Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 13:56
мільярди йдуть повз державної казни(це не тільки бурштин),при цьому у нас мільярди кредитів, народ в боргах, хто на державних роботах вже "кладе зуби на полку", а влада далі займається влаштовуванням шоу для народу і власним збагаченням, олігархам не вигідно наводити лад в нашій державі, тому на службі у них і далі мафія(пшокіни,терещуки і багато ін)
Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 22:44
Шкода що маневицькими дарами користуються не жителі району

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus