USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На ремонт волинських доріг не вистачає близько 9 мільярдів

26 Січня 2015 13:29
Коштів, аби зробити дороги на Волині європейськими, немає. Зважаючи на це, ремонтуватимуть лише найпроблемніші автошляхи.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації з підлеглими та керівниками правоохоронних структур Волині сьогодні, 26-го січня.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, для ремонту доріг необхідно 9,1 мільярда гривень. Зі слів чиновника, ця сума потрібна, аби автошляхи області привести до відповідності із міжнародними стандартами.

«У 2015 році на ремонт доріг передбачили 144 мільйона гривень. З цієї суми на будівництво та реконструкцію доріг передбачено більше 40 мільйонів гривень, на поточний ремонт доріг загального користування – більше 100 мільйонів гривень. Втім, із загальної суми, 33 мільйона гривень - минулорічні боргові зобов’язання. Можливо допоможуть нардепи з Волині, яким направлено листи. У зверненні йдеться про те, що необхідно провести ремонт, але на це не вистачає коштів», - розповів Мирка.

Зваживши на значне недофінансування, аби «залатати дірки», райдержадміністрації мають скласти перелік доріг, що потребують першочергового ремонту.

Нагадаємо, нещодавно директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк повідомляв, що на ремонт доріг у 2015-му році не буде субвенцій з держбюджету.

А через торішні борги перед дорожниками, сільського голову на Волині можуть судити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus