USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дороги цьогоріч матимуть мізерне фінансування

15 Січня 2015 15:26
Щороку на ремонт автошляхів виділяється небагато коштів. А цього року субвенцій на це з держбюджету не передбачається взагалі.

Про це стало відомо під час наради щодо проекту бюджету в облдержадміністрації.

Так, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк нагадав, що згідно з чинним законодавством збір за першу реєстрацію транспортних засобів, який надходив у місцеві бюджети, скасували. А ці кошти місцеві органи влади використовували на ремонти автошляхів.

А торік з держбюджету на ремонт доріг виділили майже 95 мільйонів гривень субвенцій. Однак на 2015 рік таких субвенцій не передбачено. Крім того, як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у 2015 році в Україні не будуть будувати нові автомобільні дороги та залізничні шляхи.

До слова, дорожні роботи і торік на Волині фінансувалися не густо. А самим працівникам дорожньої галузі по кілька місяців боргували зарплату.

Власне, скільки коштів буде виділено на ремонт доріг з бюджету області - нині точно невідомо, оскільки капітальні видатки і бюджет розвитку розподілять під час лютневої сесії, оскільки перша бюджетна сесія планує розглянути зведений бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 15 Січня 2015 18:40
Ігор Никитюк забув як крав гроші, а дороги не робив????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus