USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині комунальники вражають бездіяльністю

21 Березня 2014 11:41
Мешканці будинку на бульварі Шевченка у Нововолинську жаліються на бездіяльність комунальників, інформує «Нововолинськ Діловий».

Люди заявляють, що тиждень тому працівники жеку зрізали гілки дерев на прибудинковій території, але забрали лише кругляк. Натомість кучугури обрізаного віття досі лежать просто неба. Тут бавляться діти та підлітки. Попри те, що така забава справді небезпечна. Сусідський хлопчина, зі слів мешканців, уже встиг підвернути ногу. Звісно, батьки дітей від таких атракціонів не в захваті і просять комунальників негайно втрутитися.

Мешканці заявляють, що не підіймали би проблему через журналістів, якби були певні того, що влада на їхнє звернення таки відреагує. Натомість більшість із жителів будинку переконана, що довгоочікуване оновлення так і не торкнулося кабінетів чиновників нашого міста. А гіркий досвід їм спокою не дає. Адже, коли кілька років тому обрізали віття дерев у сусідньому дворі, то купи тонкого галуззя так ніхто і не прибрав. Вони просто згнили...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus