USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині місцеві бюджети розкривають свій потенціал

8 Грудня 2014 16:45
Надходження у місцеві бюджети Волині зростають. Зокрема, у порівнянні з минулим 2013-м роком на 7,7%.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 8-го грудня.

«До загального фонду бюджетів усіх рівнів за 11 місяців надійшло понад 4 мільярди гривень, що на 3,3% більше, ніж торік. Зокрема, зростають надходження у місцеві бюджети – 73 мільйони 500 тисяч гривень, це - 7,7%», - інформує директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк.

Так, завдяки більшим надходженням у місцеві бюджети – виникає додатковий фінансовий ресурс.

«Від перевиконання отримано додатковий фінансовий ресурс - 54 мільйона гривень. Це говорить про те, що у нас є ресурс і те, що ще не всі джерела органів місцевого самоврядування використовується, зокрема це стосується зарплат в конвертах та іншого. Окрім того, у фінансовій сфері краю відзначаю позитивну роботу казначейства. От, наприкінці 2013-го багато платіжок не виконувалося, тому чимало розрахунків перейшли на цей рік. Зараз вже намагаємося вирішувати поточні питання, критичної ситуації немає, хоча є ще над чим працювати», - коментує економічну ситуацію в області губернатор.

Після звіту головного фінансиста, Гунчик дав йому завдання, аби наступного разу він доповів про роботу з грантами ЄС, мовляв, це повинно бути значною частиною бюджету, адже «сьогодні там ходять значні суми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ода Показати IP 8 Грудня 2014 17:04
Для чого цей брєд про потенціал місцевих бюджетів писати. Зараз треба особливо відмітити позитивну роботу не казначейства а казначейського печатного станка який збільшив свою роботу не на 7.7/ а на 107 раз
Лось Показати IP 8 Грудня 2014 17:40
а в доларовому еквіваленті? Барани, блін ці чинуші. Зросли на 7%, а інфляція офіційна(!) зжерла більше 20. А неофіційна- 79%. Так що х..н там зростає, а не надходження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus