USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині розселили понад три тисячі переселенців

4 Лютого 2015 11:01
Допомогу на суму приблизно 400 000 гривень надали трьом тисячам вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій, які нині мешкають на території області. Про це під час наради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо підбиття підсумків роботи у сфері цивільного захисту в 2014 році та визначення основних завдань на 2015 рік, що відбулася 4 лютого, повідомив начальник Управління ДСНС України в області Володимир Грушовінчук.

Він зазначив, що у зв’язку із незаконною анексією Автономної Республіки Крим Російською Федерацією та проведенням антитерористичної операції розпочалася вимушена міграція громадян з небезпечних районів. До допомоги громадянам, переміщеним з тимчасово окупованих територій, долучаються працівники Управління ДСНС (йдеться про зустріч, супровід, розселення та психологічну допомогу переселенцям, виділення приміщень для тимчасового проживання).

Загалом, з його слів, в області розмістили 3114 вимушених переселенців з Криму та районів проведення АТО. Психологи Управління спостерігають за їхнім психічним станом та адаптацією. За весь період функціонування регіонального штабу переселенцям надали допомогу у вигляді продуктів харчування, одягу, побутової техніки та інших необхідних речей на суму приблизно 400 тисяч гривень. Також рятівники забезпечують безплатне транспортування вимушених переселенців із зони проведення АТО на територію області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
рокер Показати IP 4 Лютого 2015 12:36
а чого всі на Волинь????? З Волині найбільше забирають на АТО , то що значить їх сюди... клму вони тут нада! хотіли Росію туди нехай і їдуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus