USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині самобудови не перевіряють

14 Серпня 2014 15:16
Нині фахівці Архбудконтролю позбавлені права здійснювати перевірки на будоб’єктах, кількість яких у всьому Луцьку з кожним днем тільки збільшується. Більше того, всі працівники інспекції змушені йти у відпустки за власний рахунок. Установу ліквідовують. Інформує ТРК «Аверс».

Заступник начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Сергій Шемейко, який тільки вийшов із відпустки, розповів, що всі працівники уcтанови - теж у відпустках і майже всі за власний рахунок: «Нас ліквідовують... На сьогодніщній день всі написали заяву за власний рахунок. Всі! Я сьогодні вийшов з відпустки і от не можу зв’язатися з Києвом чи мені писати, чи не писати».

Та навіть, перебуваючи у відпустках і на стадії ліквідації, запевняє пан Шемейко, працівники інспекції роботу намагаються не закидати: «Робимо, коли є скарги, коли є звернення - ми їх розглядаємо. Навіть, будучи у відпустках, ми з двох зол вибираємо одне».

Чоловік розповів, що питання щодо них у Києві розглядали вже двічі, виносили на сесію Верховної Ради. Щоправда, цей законопроект жодного разу народні обранці так і не підтримали.

А поки нардепи роздумують чи потрібна така служба, самобуди без будь-яких погоджень виростають, немов гриби після дощу. Тільки, що робити лучанам, яких чи не щодня позбавляють денного світла та замуровують вікна?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 16:38
А ви й дійсно нікому непотрібні.Одна корупція кого і що ви перевіряєте.Бабло косите.Хабарники
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 22:58
А так і є, без хабаря у вас і папірця не отримаєш!!!!! А як збудував у себе на приватизованій ділянці житловий будинок, але без всяких дорогих папірців - то для вас взагалі джекпот - п...ки, всю кров і гроші висмокчете!!!!!!!!!!!
Іра Показати IP 15 Серпня 2014 10:27
Ті хто потрібні людям, їх не ліквідовують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus