USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині створюється ОТГ із центром в Камені-Каширському

14 Грудня 2016 17:17
На Волині з’явиться ще одна об’єднана об’єднана територіальна громада із центром у Камені-Каширському.

Про це йшлося під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із представниками виконавчої та представницької гілки влади Камінь-Каширського району 13 грудня, інформують у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Під час зустрічі сторони обговорили пріоритети реформи в цьому регіоні області. Необхідне рішення для появи на карті ще однієї об’єднаної громади найближчим часом повинні затвердити місцеві депутати.

Нагадаємо, наразі на Волині створено 15 ОТГ.

Так, у 2015 році створили п’ять об’єднаних громад (Голобську, Смолигівську, Велицьку, Устилузьку, Зимнівську), цього року – спочатку дві (Шацьку, Люблинецьку).

Іще в п’яти ОТГ (Княгининівській (Луцький район), Прилісненській (Маневицький район), Литовежській та Поромівській (Іваничівський район) та Поворській (Ковельський район) об’єднаних територіальних громадах) 11 грудня відбулися вибори голів та депутатів місцевих рад. Щ у трьох (Павлівській ОТГ Іваничівського району, Дубівській ОТГ Ковельського району та Заболоттівській ОТГ Ратнівського району) – вибори заплановані на 18 грудня.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що в області створюється Заболоттівська ОТГ із центром в селищі Заболотті. Також ОДА схвалила об’єднання низки сіл Турійського району у територіальну громаду із центром у селі Луків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
234 Показати IP 14 Грудня 2016 18:57
у цій статті не піарять княгининівську громаду????? як таке може бути
Лучанка Показати IP 14 Грудня 2016 20:13
А що за дядько стоїть з автостопом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus